Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Валери Симеонов заподозря, че на Калпакчиев може да му е платено да пусне Полфрийман

Политика

Валери Симеонов заподозря, че на Калпакчиев може да му е платено да пусне Полфрийман

Валери Симеонов заподозря, че на Калпакчиев може да му е платено да пусне Полфрийман - Tribune.bg
Снимка:

Като перверзия определи лидерът на НФСБ Валери Симеонов решението на съда да освободи убиеца на студента Андрей Монов Джок Полфрийман от Австралия.

„Всеки нормален човек би изразил една и съща позиция – че решението на съда граничи по-скоро с някаква перверзия. Това е форма на мазохизъм. Обществото е потресено. Хората реагират с гняв. Така за пореден път още повече се задълбочава пропастта между правосъдието и обществото. В края на краищата съдът е призован да спазва нормите и да регулира обществените отношения по еднакъв начин. Това, на което сме свидетели, никога нямаше да стане в Австралия“, категоричен беше Симеонов пред ПИК.

Относно тричленния състав на Софийския апелативен съд с председател Калин Калпакчиев и членове Весислава Иванова и Виолета Магдалинчева, Симеонов заяви, че не изключва соросоидната им зависимост.

„Напълно е възможно, всичко може да се предполага и то с пълно основание след едно такова решение. Такова решение е неестествено, нелогично. Затова всеки е свободен да си мисли каквото си иска по тази перверзия и да интерпретира версии. Аз бих могъл да кажа, за мен е напълно възможно, че присъдата е произнесена срещу заплащане. Поведението на Полфрийман, който сам твърди, че българският съд е корумпиран, може да е само димна завеса, която прикрива точно корупционни практики“, смята Валери Симеонов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети