Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ваня Григорова: Имаме волята да продължим докрай

Политика

Ваня Григорова: Имаме волята да продължим докрай

Ваня Григорова: Имаме волята да продължим докрай - Tribune.bg
Снимка:

„Благодаря на гражданите, които повярваха в нашите идеи и ни подкрепиха. По време на цялата кампания усещах подкрепата на гражданите, увеличаващата се енергия. Поставихме проблемите на малкия човек и работещите хора. Накарахме хората за повярват, че една друга София е различна. Имаме волята да продължим докрай.“ Това заяви кандидат-кметът на БСП Ваня Григорова, която към този момент е втора в надпреварата за София.

„Още в самото начало заявихме, че търсим подкрепа от всички партии, коалиции и НПО-та, които вярват, че малкия човек трябва да бъде поставен на първо място и, че бюджетът на СО трябва да обслужва интересите на мнозинството“, каза още Григорова.  

„Ние продължаваме срещите с хората по места. Разговора ни винаги е бил с гражданите. Ние сме формацията и коалицията, която най-много срещи на терен“, заяви тя, като подчерта тези в крайните квартали.

Григорова заяви, че продължава да работи по каузите, които обединяват БСП и „Левицата“, като подчерта, че тя е кандидат на обединената левица.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети