Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ваня Григорова обяви: Утре имаме среща с ПП-ДБ и „Спаси София“

Политика

Ваня Григорова обяви: Утре имаме среща с ПП-ДБ и „Спаси София“

Ваня Григорова обяви: Утре имаме среща с ПП-ДБ и Спаси София - Tribune.bg
Снимка:

„Днес, утре и в понеделник се търси нова сглобка в Столична община, тъй като ПП-ДБ и "Спаси София" изпратиха покани до останалите групи. Утре в 15:30 общинските съветници от "БСП за България" ще се срещнем с представителите на "Продължаваме промяната" - "Демократична България" и "Спаси София", предложението е за обсъждане на приоритети. Въз основа на това ще обсъдим доколко и къде е възможно да си сътрудничим", заяви пред БНТ Ваня Григорова, общински съветник от БСП в Столична община.

По думите ѝ дали Борис Бонев ще стане председател на Столичния общински съвет е вътрешна договорка.

„Той отстъпи кандидат кметското място на Васил Терзиев, това е сделка. Ние нямаме общо с тази сделка, не сме поемали никакви ангажименти и не сме част от сглобки. Васил Терзиев трябва да покаже, че има екип“, допълни Ваня Григорова.

Тя поясни, че от БСП са решили тяхната кандидатура за председател да е на юрист, който до момента е бил в Столичния общински съвет.

„Ще се борим за промяна на структурата на бюджета на Столична община, от него зависи какви ще бъдат политиките. Нищо не деля с Корнелия Нинова, аз работя в Столична община, тя си работи на партийно ниво, няма как да имам никакви отношения с Корнелия Нинова. По-скоро БСП имаше полза от моята кандидатура“, уточни Ваня Григорова.

Тя подчерта, че на 1 декември има заседание на съда относно обжалването на изборните резултати и тогава ще стане ясно дали ще се отварят чували, за да се броят бюлетини.

„Важно е да се види дали машините са преминали цялата процедура по сертифициране, тъй като не сме убедени, че това се е случило. Ще бъдат проверени протоколите от машинното, гласуване“, каза още Ваня Григорова. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети