Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Върнаха в БСП изгонените Петър Витанов и още 14 социалисти

Политика

Върнаха в БСП изгонените Петър Витанов и още 14 социалисти

Върнаха в БСП изгонените Петър Витанов и още 14 социалисти - Tribune.bg
Снимка:

Днес Националният съвет на БСП отмени решението, с което аз и още 14 социалисти бяхме изключени от партията и нейните ръководни органи. Това написа в профила си във Фейсбук ръководителят на делегацията на българските социалисти в Европейския парламент Петър Витанов, който беше изключен от БСП миналата година.

„Преди 18 месеца си позволихме да изречем очевидната истина, за която мнозина си затваряха очите - че с Корнелия Нинова и политическите си действия БСП върви към гибел. Вместо да ни чуят, ни обвиниха, че сме хулигани. Вместо да ни подкрепят, ни отстраниха, за да не пречим“, пише той. 

Петър Витанов: Преди година бях изключен от БСП с фалшификация

Петър Витанов: Начело на БСП може да застане Крум Зарков, атмосферата в партията е отровена

„За съжаление се оказахме прави - днес партията е срината, а нейното възстановяване ще е мъчително и дълго. Връщането ни в БСП оставя горчив вкус и усещане за пропиляно време и безвъзвратно изгубени възможности. Но и дава надежда, че има път за истината, а смелостта е оръжието на прогреса“, добавя Витанов. Той беше изключен от редиците на БСП през февруари 2023 г. на заседание на 50-ия конгрес на БСП, когато освен него водената от Корнелия Нинова партия изгони още Светлана Шаренкова, Ана Пиринска, Николай Бериевски


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети