Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Варненец от ПП обвинява Кирил Петков, че две години не е направено нищо за пристанището

Политика

Варненец от ПП обвинява Кирил Петков, че две години не е направено нищо за пристанището

Варненец от ПП обвинява Кирил Петков, че две години не е направено нищо за пристанището - Tribune.bg

„Варна да поеме управлението над атракционната зона на пристанището“, това иска ресторантьорът Благо Коцев, като вече е внесъл и искане за това.

Като бивш областен от ПП е пропуснал факта, че правителството на „Промяната“, начело с Кирил Петков смени борда на пристанището, който преотдаде паркинга отново под наем за същата дейност, без тогава Коцев да се възпротиви по темата.

ПП искат там да има паркинг и заведения, но явно проблема на Коцев е друг – кой да управлява свободната зона: „За мен е напълно логично в атракционната зона да има ресторанти“, казва той, но „Варненци са пряко заинтересовани да има качествено управление на тази зона, но към момента техните представители в община Варна не могат да влияят, тъй като зоната се менажира от управата на „Пристанище Варна“ ЕАД.“ – т.е хората, които Кирил Петков постави там.

Зад посланието на Коцев прозира нескрит апетит за разширение на семейния бизнес, който в момента „радва варненци“ с ресторант Хоризонт в Морската градина, където върху зелените площи са изградени незаконни обекти, пише varnanovini.bg.

Въпреки това Коцев е деец на тема „озеленяване“, когато говори за свободната зона: „Към момента са изградени единствено паркинг и заведения, които варненци ползват с удоволствие, но липсват местата за озеленяване, култура и спорт“. Това е насочено основно към хората на Кирил Петков в борда на Пристанището, които според поста на Коцев вече две години не са направили нищо повече по темата за развитието на атракционната зона.  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети