Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Васил Терзиев с общи приказки за бъдещето, миналото и щастливите хора в София

Политика

Васил Терзиев с общи приказки за бъдещето, миналото и щастливите хора в София

Васил Терзиев с общи приказки за бъдещето, миналото и щастливите хора в София - Tribune.bg
Снимка:

Няма да се отрека от родителите си. Те са ме възпитали. Всички добродетели са ми от тези хора, заяви кандидатът на ПП-ДБ

„Мечтата ми в София е да виждам много, много щастливи хора по улиците - млади, деца, такива, които обичат града и градът ги обича“, заяви пред БНТ кандидатът на ПП-ДБ за кмет на София Васил Терзиев. Той обясни, че кандидатът на ГЕРБ нямал значение. Работел,  за да няма балотаж. Важното било да има сблъсък на идеи, а не отричане.  Но така и не даде конкретика в своята визия за управление на града. „За нас има значение да убедим софиянци позитивно и градивно, искаме да строим, да направим добра кампания. Всичко е в сферата на възможностите. Нека първо нашият отбор да покаже, че може да работи. След това може да говорим какво предстои“.

Васил Терзиев коментира и обвързаността на родителите си с бившата Държавна сигурност:

„Децата ми ме питаха как да разсъждават за бъдещето, замислих се малко. Най-важен е днешният ден, но за да е пълноценен, трябва да знаеш накъде си тръгнал и да имаш отправна точка и филтър.

Миналото трябва да се използва като библиотека, да се чете честно и да се помни. То не трябва да се забравя, а да се учим от грешките“, обясни мъдро Терзиев. 

Заяви, че не може да отвори досиетата на родителите си, защото не било в правомощията му, а и били още живи. 

„Никога няма да се отрека от родителите си, защото те са ме възпитали на трудолюбие, смирение о на отборна работа. Дали са ми всичките добродетели, които притежавам. Нямам никакви куфарчета и обвързаност със службите. Независим човек съм и искам да строя“, каза още Васил Терзиев.

После продължи с общите приказки: „Искаме да оставим на децата си по-хубава страна и по-добро бъдеще, работим за икономически просперитет. Постоянно имаме сечения, които ни разделят. Аз бих се описал като доста десен човек“.

Васил Терзиев заяви още, че с Борис Бонев се допълват и работят добре в екип.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети