Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Васил Терзиев с предизборно участие в БТВ преди кампанията: Нямало съмнение за неговите демократични ценности

Политика

Васил Терзиев с предизборно участие в БТВ преди кампанията: Нямало съмнение за неговите демократични ценности

Васил Терзиев с предизборно участие в БТВ преди кампанията: Нямало съмнение за неговите демократични ценности - Tribune.bg
Снимка:

„Фирмата, която съм основал с трима приятели, е основана с наши лични спестявания и пари от клиенти. Никакви пари, никакви куфарчета, нищо, от което се изговори, нямам никакви зависимости. Не мисля, че може да има съмнения за моите демократични ценности“. Това заяви  кандидатът за кмет на София, издигнат от ПП, ДБ и „Спаси София“ Васил Терзиев в предаването „Лице в лице“ по БТВ два дни преди старта на предизборната кампания.

Според него от ден едно е било ясно, че майка му, баща му, дядовците му и другите му роднини от ДС ще са „основната линия на атака“ срещу него.

„Но един човек трябва да бъде съден по делата. Моите дела са доста видими от години, както и убежденията ми за какъв тип България и българи се боря. Няма въпрос, от който да се страхувам. Трябва всичко да бъде сложено на масата, задавали са ни всякакви неудобни въпроси и не се страхувам“, допълни Терзиев.

По думите му той се бори за демократично общество, а решенията трябва да се взимат там, където са проблемите.

„Районни администрации - близо до хората, активно гражданско участие, намиране формат, в който гражданите през обществени съвети или други формати да бъдат на масата, по-голяма прозрачност за работата на общината, за какво разходва ресурс и докъде са всички проекти“, допълни Терзиев.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети