Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Васил Терзиев след решението на съда: Никога не съм имал притеснения

Политика

Васил Терзиев след решението на съда: Никога не съм имал притеснения

Васил Терзиев след решението на съда: Никога не съм имал притеснения - Tribune.bg
Снимка:

„Това решение не е неочаквано за моя юридически екип и никога не съм имал притеснения”, това коментира избраният за кмет на София Васил Терзиев.

„Още след изборите казах, че всички машинации са извън нашия отбор. Много от безобразията са всъщност в мой ущърб и от понеделник ще изпълнявам задълженията си като кмет на София в интерес на всички граждани. От ден едно ще сме в общината с добре подготвен екип, който заедно с Общинския съвет ще заработи за видима промяна на града ни като достойна европейска столица”, добави той.

По-рано днес АССГ образува дело по жалбата на щаба на Григорова срещу решението на ОИК-София за изборите за кмет в София. Веднага след това адвокатите на “Продължаваме Промяната - Демократична България” (Спаси София) внесоха становище, в което твърдят, че жалбоподателят не е доказал изискуемите по закон предпоставки при заявяването на искането си за спиране. Също така Григорова не твърди, че с разпореденото по закон предварително изпълнение на решението на ОИК за нея биха настъпили неблагоприятни последици.

Според съобщението, АССГ незабавно се е произнесъл по искането за спиране на предварителното изпълнение и го е отхвърлил. Определението подлежи на обжалване пред Върховния административен съд.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети