Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Василев предложил своя секретарка за финансов министър, изкадрувал голяма част от министрите

Политика

Василев предложил своя секретарка за финансов министър, изкадрувал голяма част от министрите

Василев предложил своя секретарка за финансов министър, изкадрувал голяма част от министрите - Tribune.bg
Снимка:

Слави Трифонов предварително не бил разговарял с никого от партията си. Сценарият им бил сервиран последния уикенд, и то не от Слави, а от негов сценарист, съобщава „Труд”, позовавайки се на източници в ИТН.

Реакцията на съпартийците била остра и категорична. Те питали защо се предлага корумпиран човек за министър-председател. Настоявали да знаят кой е препоръчал Николай Василев, но не получили отговор. Обяснено им било, че Василев е избор на Слави Трифонов.

„В партията има изключително читави хора, Трифонов прави и кастинг за бъдещи политици, на който имаше изключително ерудирани и образовани хора”, недоумяват партийците.

Самият Николай Василев бил изкадрувал голяма част от министрите. Затова не е странно, че сред предложените е бивша секретарка от фирмата на Василев, която му правела кафе, чиновничка от „Дондуков” 2, за която във военното министерство не искат да чуят, жена, която е обиколила няколко министерства и е била разследвана от ОЛАФ.

Разочаровани партийци има в структурите из цялата страна. Част от новоизбраните депутати от партията „Има такъв народ” се чудели дали да не се откажат от влизане в парламента.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети