Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Василева от "Величие": Има натиск върху партията. Имало е заключвани от Михайлов депутати

Политика

Василева от "Величие": Има натиск върху партията. Имало е заключвани от Михайлов депутати

Василева от Величие: Има натиск върху партията. Имало е заключвани от Михайлов депутати - Tribune.bg
Снимка:

„Г-н Михайлов, който си позволи да обвини част от депутатите, не представи никакви доказателства”, поясни тя.

Няма да отричам, че натиск върху партия „Величие” има и отвън, и отвътре. Това заяви в ефира на „Здравей, България” зам.-председателят на 50-ото Народно събрание Виктория Василева относно раздора в политическата формация.

Николай Марков с шокиращи разкрития: Спасих Ивелин Михайлов от поръчковото убийство, събираше пари в кашони

„Това, което най-много повлия на атмосферата на работа в групата, беше натискът отвътре. Г-н Михайлов, който си позволи да обвини част от депутатите, че били купени от ГЕРБ и ДПС, не представи никакви доказателства”, поясни депутатът от „Величие”.

На въпрос вярно ли е, че е имало ситуация, при която народни представители са били заключвани в помещение и оставени без телефон дълго време, тя каза следното: „Така разбрах, но не съм присъствала на тази среща. Били са извикани и изолирани от Ивелин Михайлов в Историческия парк край село Неофит Рилски”.

Припомняме, че в четвъртък Централният съвет на партията призова Николай Марков да освободи поста на председател на парламентарната група, а Виктория Василева доброволно да се откаже от заместник-председателската позиция в Народното събрание. Това решение беше публикувано и в официалния сайт на партията.

След извънредно заседание: Величие иска оставката на Николай Марков и Виктория Василева

Виктория Василева отново подчерта, че е получава заплахи за живота си.

„От самото начало полагах усилия групата да не се чувства разединена или служеща на различни интереси. Всички влязохме с една и съща идея”, поясни депутатът.

„Ако отидем отново на избори, може би най-добре ще си проличи чии са гласовете, които са вкарали „Величие” в българския парламент”, поясни зам.-председателят на 50-ото НС.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати