Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Вацев: С помощта на машините у нас ще се роди нова ляволиберална партия

Политика

Вацев: С помощта на машините у нас ще се роди нова ляволиберална партия

Вацев: С помощта на машините у нас ще се роди нова ляволиберална партия - Tribune.bg
Снимка:

„Парламентарната кампания е по-важна от президентската, макар че при президентската има мажоритарен интерес. Но по-важното е, че пред очите ни се подготвя, с тенденция да се роди, нова българска ляволиберална партия“. Това каза пред БНР анализаторът Валентин Вацев.

Според него „с помощта на машините у нас ще се появи нова ляволиберална партия, която ще бъде 100% контролируема от соросианското си начало“.

„Ще вземат малко хора от ГЕРБ, от Демократична България. БСП може би ще е най-важният донор на тази партия… Сега сме в особен етап в планиращото съзнание на господарите на българския политически живот. Те вярват, че най-после трябва да се преодолее тази ситуационно неопределеност, тази неяснота в нагласите, в плановете, в решенията на сега действащите политически субекти“.

Вацев посочи резултатите, които ще произлязат от идването на една такава партия на власт.

„Край на българските пречки пред македонското влизане в Европейския съюз. Приемане на всички варианти на Истанбулската конвенция. Подготвяне на България за военен полигон, за прифронтова държава при опитите да се воюва срещу Русия и то в нашата зона“.

Анализаторът посочи, че успехът на тази нова партия ще се определи чрез отговор на въпроса „дали са успели да вземат центъра, защото всяка претенция за централна позиция е претенция за власт“.

По темата за президентския вот Вацев заяви:

„Проф. Герджиков няма време, за да излъчи своите сигнали. Времето е повече от достатъчно за Радев, но излишъкът на време също е вреден. Той успя да се свръхосвети със свои политически действия... Посланието на Лозан Панов за съдебна реформа е крайно недостатъчно, ако имаш амбицията да бъдеш държавен глава“.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети