Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Възраждане“ иска правителството да затвори границите

Политика

„Възраждане“ иска правителството да затвори границите

Възраждане иска правителството да затвори границите - Tribune.bg
Снимка:

От „Възраждане“ искат от правителството да затвори границите на България за гражданите на държавите „ковид-гетата“. Това стана ясно от публикация във Фейсбук на лидера на партията Костадин Костадинов.

„Преди седмица мин.-председателят Кирил Петков се закахъри, че България можела да се превърне в ковид-гето, заради ниския процент ваксинирани хора. Да, ама не! Статистиката в момента показва съвсем различно нещо - при нас случаите намаляват всеки ден, докато в Западна Европа, където повече от 80% са ваксинирани, грипът отново избухва. Разбира се, това е нормално за грипа по това време на годината.“, пише той.

„Ето защо днес Възраждане ще поиска от правителството да затвори границите на България за гражданите на ковид-гетата на Франция, Нидерландия, Великобритания и други подобни свръхваксинирани концлагери. Изключение ще се прави само за български граждани, които желаят да се евакуират от тези заразни гета и да се приберат на сигурно място в Родината.“, обяснява Костадинов.

По думите му Петков нямало да го направи, но от партията са длъжни да го поискат.

„Ясно ми е, че Петков това няма да го направи, но все пак сме длъжни да го предложим, за да знае нашият народ какво би сторил един български управляващ, ако зависеше само от своите избиратели и следваше само българските интереси, а не зависеше от чужди посолства и не изпълняваше чужди заповеди.“, завършва Костадинов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп