Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Възраждане“ след срещата при Петков: Получихме отказ за сертификатите и тестването на децата в училище

Политика

„Възраждане“ след срещата при Петков: Получихме отказ за сертификатите и тестването на децата в училище

Възраждане след срещата при Петков: Получихме отказ за сертификатите и тестването на децата в училище - Tribune.bg
Снимка:

„Не се чува гласът на хората и трябва да се стига до протести. Властта най-после достигна до извода, че е време да започне да води диалог с хората, които имат друго виждане за случващото се в последните две години“. Това заяви зам.-председателят на "Възраждане" Цончо Ганев след среща при премиера Кирил Петков.

„Срещата премина конструктивно. Основно ние поискахме отпадане на зеления сертификат, но ни беше отказано. Но сме сигурни, че работната група, която ще се сформира, ще доведе до отпадането му и ние ще сме трезвия разум в Европа“, посочи Ганев.

„Ще се сформира работна група от учени, които защитават тезата, че трябва тези мерки да продължават и учени като доц. Мангъров, които са на съвсем друга позиция и смятат, че на това нещо трябва да се сложи край. Към тази работна група ще има представители на „Възраждане“, един от тях ще е Деян Николов, който ще представя анализите. Работната група ще е под егидата на министър-председателя и ще работи поне две седмици, после ще има доклад“, каза още Ганев.

От „Възраждане“ са поискали да отпадне по думите им „безумието тестване на деца в училище, както и да отпадне безумието хиляди деца да не бъдат допускани до училище, защото отказват да носят маски и да се тестват, но и това им е било отказано. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети