Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Възраждане“: Търпението на българския народ се изчерпва и той изразява това, което мисли, както и където прецени!

Политика

„Възраждане“: Търпението на българския народ се изчерпва и той изразява това, което мисли, както и където прецени!

Възраждане: Търпението на българския народ се изчерпва и той изразява това, което мисли, както и където прецени! - Tribune.bg
Снимка:

Единственото знаме, което „Възраждане” вее, е българското знаме. Това заявиха в своя позиция от партията във връзка със скандиранията по време на честването на 3-ти март на Шипка.

„Възраждане“ не вее чужди флагове. „Възраждане“ няма членове с двойно гражданство, няма членове чужди граждани, не слага чужди флагове в профилите на своите членове в социалните мрежи. „Възраждане“ работи единствено за българския национален интерес.

„Възраждане“ не одобрява не само на националния празник, но и на който и да е официален български празник, намесването на злободневни политически отношения, нямащи нищо общо с българската национална памет и българската история. За съжаление обаче това, за което ние от Възраждане предупреждавахме, започна вече да се случва“, се казва в позицията.

„С цялостната си политика българското правителство доведе до това, че в рамките на няколко месеца изключително тежко раздели и поляризира българското общество. Пропастта между правителството и българския народ е огромна и все по-голяма започва да става. Правителството е неспособно да чуе и разбере народа си.

В резултат на това не бива да се учудваме, че не само на Шипка, където са загинали за българската свобода български опълченци и руски войници, се скандира „Оставка“ по адрес на българския Министър-председател. Търпението на българския народ се изчерпва и той изразява това, което мисли, както и където прецени!“, пишат още от партията.

„В интерес на истината в изминалите години никога досега на Шипка не е имало толкова голям брой руски знамена, държани в ръце от български граждани, което говори, че антируската пропаганда, която се води в страната ни, от страна на българоезичните либерални медии и проамериканските партии и политици, има обратно действие и изнервя хората. Ще ви припомним мъдрата българска поговорка: „Който сее ветрове, ще жъне бури“. Националният ни празник е за да почете паметта на загиналите за свободата ни.

Не го осквернявайте с безпочвени обвинения към „Възраждане“, заявяват те в позицията си.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети