Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Великотърновци към Даниел Панов: Искаме победа още на първи тур

Политика

Великотърновци към Даниел Панов: Искаме победа още на първи тур

Великотърновци към Даниел Панов: Искаме победа още на първи тур - Tribune.bg
Снимка:

Всички ви подкрепям, обърнаха се жителите на кв. „Чолаковци“ към кандидат-кмета за трети мандат

Великотърновци пожелаха на Даниел Панов да спечели местните избори още на първи тур, за да продължи цялостното обновяване на кварталите в старата столица. Панов, който е кандидат-кмет за трети мандат, беше посрещнат сърдечно в кв. „Чолаковци“. От жилищния район започна реализацията на новия модел инвестиции в кварталната инфраструктура – облагородяване на междублокови пространства, изграждане на тротоари и създаване на паркоместа, обновяване на училища и детски градини. Този модел на цялостно обновяване ще бъде приложен и в останалите квартали на Велико Търново.

„40 години нашият квартал бе забравен. Искаме победа още на първи тур, заслужавате го, всички ви подкрепяме“, обърнаха се великотърновци към Даниел Панов по време на срещата си с него. Хората изразиха категоричната си подкрепа и за санирането на блоковете.

„Близо 60 жилищни сгради са с одобрена документация по националната програма за енергийна ефективност на жилищните сгради. Повече от 15 от тях са в кв. „Чолаковци““, обърна се към великотърновци Даниел Панов.

В разговорите с хората участваха и кандидати за общински съветници от листата на ГЕРБ и СДС с номер 43 – Венцислав Спирдонов, Деян Хаджийски, Георги Марков, Жельо Желев.

По-рано през деня жители на великотърновския квартал „Бузлуджа“ се похвалиха с резултатите от програмата „Моята градинка“, реализирана през двата управленски мандата на Даниел Панов.

„За четири години „Моята градинка” се развива активно и кв. „Бузлуджа“ е пример за това. В целия град са облагородени над 120 зони и междублокови пространства по идеи на гражданите. Засадени са над 4000 цветя и храсти, както и над 200 дръвчета. „Моята градинка“ е успешна инициатива, която ще има още по-силно развитие през следващите четири години“, обърна се към хората Даниел Панов.

„Да изглеждат кварталите добре е ангажимент на всички нас. Благодаря ви, че показвате висока гражданска активност и отговорност, че помагате с идеи и решения, че сме заедно в усилията ни Велико Търново да е още по-добро и привлекателно място за живеене“, похвали великотърновци Даниел Панов. Той посочи, че след Стария град и кв. „Чолаковци“ планираните дейности за цялостно обновяване на градската среда – изграждане на улици, тротоари, междублокови пространства, паркоместа, обхващат и останалите квартали. Конкретно за кв. „Бузлуджа“ е заложено е и довършване на няколко проблемни улици, а първата стъпка са отчуждителни процедури за терените. До средата на месеца се очаква и пускането на новата четирилентова пътна връзка към жилищния район.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Търновка Този превърна моя роден град в провинциално селище.Всичко хубаво бе направено при Румен Рашев.
04.10.2019 08:24 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети