Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Велизар Енчев: Чух, че Станишев си купувал гласове, за да е част от листата

Политика

Велизар Енчев: Чух, че Станишев си купувал гласове, за да е част от листата

Велизар Енчев: Чух, че Станишев си купувал гласове, за да е част от листата - Tribune.bg
Снимка:

Нищо чудно сянката на Пеевски да е и в БСП, заяви 10-ят в листата на БСП

Имало е купуване на гласове в полза на Сергей Станишев по време на Националния съвет на БСП за избирането на листата им за Европейските избори. Това намекна Велизар Енчев, който е 10 в листата на социалистите за евровота от гражданската квота.

„Чух нещо много интересно. След 18 часа е имало купуване или вече предварително договорено купуване в полза на Сергей Станишев. Казвам, че това се говори“, това заяви Енчев пред „Евроком“ по повод на обрата, който настъпи с пренареждането на листата, предложена от Корнелия Нинова и включването на лидера на ПЕС в нея.

На въпрос кой стои зад това купуване, той заяви, че има хипотеза: „Олигархът от Пловдив“.

„Един пловдивски олигарх, който получи 52 млн. лв. за една дупка. Това си е опит за разлагане на БСП“, заяви още Енчев. По думите му с тези пари той може да купи не една партия, а цял парламент.

Той посочи, че това е хипотеза, но неговото вътрешно усещане е, че се е случило нещо подобно.

„Сянката на Пеевски е навсякъде, нищо чудно и да е в БСП“, отговори Енчев на въпрос дали има зависимости, над които тегне сянката на Делян Пеевски в БСП, след като е станало ясно, че Сергей Станишев го е предложил за шеф на ДАНС.Той посочи, че допуска този вариант, но говорят хипотетично, тъй като нямат доказателства.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Безсрамно Като го пратиха в Б отбора така ще говори
26.04.2019 00:28 / Отговор
Остап Бендер Станишев: плосък данък; агресивно русофобство; признаване на фашисткия преврат в Украйна; отказ от Южен поток; подръжка на санкциите срещу Русия; първа дружка под прикритие на Пеевски; агресивен джендър; организатор на преврат срещу Корнелия Нинова; ненавиждан от електората на БСП; драстично намалил привържениците на БСП; нахално самопредлагщ се гьонсурат; и т.н. и т.н. Спасението от ликвидатора на БСП: преференциите.
03.05.2019 01:43 / Отговор
Илф и Петров И докога бе,братя беловласи социалисти,ще оставяме този освирепял интригант и кариерест да се подиграва с всичко,на което посветихме живота си,който няма един ден реален трудов стаж и единственния му успех и да ликвидира Партията ни с ускорявайки темпове.
03.05.2019 02:02 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати