Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Велизар Енчев: Приоритетите на Слави са закриване на държавата, слугинаж и джендърство

Политика

Велизар Енчев: Приоритетите на Слави са закриване на държавата, слугинаж и джендърство

Велизар Енчев: Приоритетите на Слави са закриване на държавата, слугинаж и джендърство - Tribune.bg
Снимка:

По тази глобалистка схема на народа е отредена съдбата на покорно европлеме, предупреждава политикът

Слави Трифонов ударно декларира приоритети, които в нормална държава биха провокирали взрив от обществено недоволство и дори гняв, коментира политикът, дипломат и журналист Велизар Енчев.

„В интервюто за „Монд“ българският народ е уведомен, че „Има такъв народ“ се готви да погребе националния ни суверенитет, заличавайки 13-вековна държава и превръщайки я в щат на Европейския съюз", възмущава се Енчев. По думите му предизборното интервю на Слави Трифонов за „Монд“ е грандиозен политически провал, но то е полезно с едно, че откровенията на шоумена ще отворят очите на младите избиратели, които сега ще си дадат сметка какво бъдеще им готви техният идол.

„В разговора с френския журналист Слави обожествява джендър ценностите, които нямат почва у нас. Той дискретно адвокатства и на Истанбулската конвенция, което е пореден автогол", смята Велизар Енчев. Според него с това разголващо интервю „Има такъв народ“ откровено заявява, че на българите не им трябва собствена държава, Брюксел ще е нашата столица, а джендъридеологията е благо!

 „По тази глобалистка схема на народа е отредена съдбата на покорно европлеме. Всъщност посланието на Слави е брутално: Аз ви обещавам ада и това е най-доброто, което заслужавате!", предупреждава политикът.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати