Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Велизар Енчев заподозря Трифонов, Манолова и Иванов, че обслужват чужди интереси

Политика

Велизар Енчев заподозря Трифонов, Манолова и Иванов, че обслужват чужди интереси

Снимка:

Поводът – не подкрепили мораториума на Нинова върху концесиите

„В НС току-що имаше политическо земетресение“, обяви в социалните мрежи депутатът от „БСП за България“ и лидер на ПП „Българска пролет“ Велизар Енчев.

Той информира, че срещу предложението на Корнелия Нинова за мораториум „върху раздаваните от кабинета в оставка концесии за стотици милиони“ гласували „Има такъв народ“, „Изправи се, мутри вън“ и „Да, България“.

„Така падна първата маска на партията на Слави Трифонов. След прегласуване партиите на Трифонов, Манолова и Христо Иванов гласуваха „въздържал се“, но картите паднаха. В крайна сметка мораториумът не мина. Трифонов, Манолова и Иванов, кого обслужихте с вота си и срещу какво? Всички, гласували за тези три партии на 4 април, да си посипят главата с пепел. Публично ви продават на наши и чужди концесионери!“, предупреждава Енчев.

Следващата седмица Корнелия Нинова внася мораториума в отделен закон.

„Да видим пак ли ще го отхвърлят“, пише още той.  


Коментари (6)

attropo Ха,добро утро,другарю агент на ДС!
Вие сте като лайното - винаги изплува отгоре и се вижда!
16.04.2021 19:09 / Отговор
А ПАТРИОТИТЕ... ЗАЩО МЪЛЧАТ....?........ ПРЕВЗЕМАТ БЪЛГАРИЯ....... .
ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА СА НАШИ....... ВЪН НА ЧЕРВЕНИТЕ-РЕЦИДИВИСТИ......
...... ЧАЛГАРИТЕ ПРЕДАДОХА.... ЛЕВСКИ И БОТЕВ.........
16.04.2021 19:47
Някой То половината плажове са на концесия на фирми на дубайския и онзи дето звъни на Бойкикев. Затова няма да са съгласни....
16.04.2021 19:25 / Отговор
коментар Другарю сиризар хленчев ....добро утро!Доган вас бкп-то на нинова не ви иска защото вашата частна фирма бсп оод всеки ден се разпада и ви бягат по няколко човека от оод-то!
16.04.2021 19:41 / Отговор
Ванко 5 Денят се познава от сутринта, а като правило отново вшдяхме вечер без утро. Няма сборник с нерешени задачи, които нямат текст, предмет и връзка с реалността. Продължаваме да се радваме на предварително организиран цирк от дилетанти, които май освен собствени интереси други нямат, докато Енчев поне недъзите на това общество е сочел винаги. Въпреки, че това е свево рода утопия, защото всяко явление е следствие на някаква причина, а ако причината не бъде отстранена следствието няма как да бъде премахнато. Та в определен смисъл В. Енчев е значително по-полезно от много безполезни парламентарни кебици.
17.04.2021 09:23 / Отговор
Mihaela Е,пък то е ясно и прозрачно ,отдавна!
17.04.2021 10:31 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още