Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Венеция Ангова за Nexo: Нов жанр в медиите. Аз го наричам „жълтини”, а моята партия: „Борисовки”

Политика

Венеция Ангова за Nexo: Нов жанр в медиите. Аз го наричам „жълтини”, а моята партия: „Борисовки”

Венеция Ангова за Nexo: Нов жанр в медиите. Аз го наричам жълтини, а моята партия: Борисовки - Tribune.bg
Снимка:

„В последните няколко месеца виждаме нов жанр в медиите и в политиката. Аз го наричам „жълтини”, а моята партия го нарича: „Борисовки”. Това, което се случва, е стратегия за отклоняване на вниманието от важните теми на деня. Всичко, което съществува по формулата – взимам даден реален субект или обект, добавям щипка приказна фантазия и стъпвам върху страховете на хората се получава формула, която разсейва и цели да заглуши …”. Това заяви Венеция Ангова от „Продължаваме промяната” в предаването „Офанзива” по NOVA NEWS по повод разследването срещу Nexo.

„Нямаме връзка с Nexo, не сме получавали дарения и това отново е някаква формула на спекула, която се опитват да лансират колегите от ГЕРБ. Не ме притеснява замесването на името на депутата от ПП Настимир Ананиев, той обясни, че е имал компания, която е напуснал 2021 г., която е имала дейност. Това е опит да се окаля компанията му”, заяви Ангова.

Относно срещата, организирана в Министерството на финансите по времето, когато Асен Василев бе министър и обсъждане да се използва системата „Борика” за разплащане с криптовалута, тя смята, че партията ѝ не е уязвима. „Среща е имало, да, целта е била да се обсъди вече задвиженото законодателство на европейско ниво”, категорична е Ангова.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети