Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Венци Мицов се отказа от „Глас народен“ и отиде при Трифонов

Политика

Венци Мицов се отказа от „Глас народен“ и отиде при Трифонов

Венци Мицов се отказа от Глас народен и отиде при Трифонов - Tribune.bg
Снимка:

Витков: Разбирам, че в момент на криза всеки търси възможност да осигури прехраната си, но АЗ няма да нося вината!

Венцислав Мицов от „Глас народен“ се е присъединил към екипа на Слави Трифонов. За това потвърди в официално изявление и председателят на партията Светло Витков.

Ето какво казва Витков за оттеглянето на доскорошната си дясна ръка:

„От 2013 г. съм лидер на Глас Народен и нося цялата политическа отговорност както за всяко решение, действие или позиция на партията, така и непряко за поведението на всеки член или структура в нея. Понесох всички клевети, обвинения, грешки, удари и мръсни номера, без да прехвърлям вина другиму, с ясното съзнание, че го правя заради целостта и просперитета на организацията.

Най-лесно е да си измиеш ръцете с някого, но това не е поведение на лидер. От друга страна като партия на свободната воля, не съм издавал заповеди и не съм изисквал сляпо подчинение. Освен в критични моменти. Също така не съм си позволил да правя „мръсни номера” на враговете, както и да се моля, а и да целувам нечии ръце, за да бъде постигнат успех. Вярвам, че достойнството не е празна дума! Партньор при справедливи условия – може би, но слуга – никому!

Днес съм длъжен да се разгранича рязко от действията на г-н Венцислав Мицов. Разбирам, че в момент на криза всеки човек търси възможност да осигури прехраната си и тази на семейството си, но не мога да приема „склоняването на глава” пред хора, които многократно са замесвали името на партия Глас Народен и моето в неоснователни обвинения и целенасочена злонамереност.

Казано просто: Можеш да се правиш на пънкар и да отидеш на служба на чалгата, когато си свободен творец, търсещ прехрана, но когато се обявяваш за радетел на демокрацията и особено културата, а и се заявиш като политик зад определена гражданска позиция – при това в ръководството на конкретна партия, такова поведение считам за унизително към всички членове и симпатизанти на Глас Народен.

Може би г-н Мицов не си дава сметка, че откакто се появи Глас Народен, опитите да бъде унищожена партията не са спирали, предполагам, защото не е поемал отговорността. За този пореден удар, идващ от действията му, без значение дали от глупост, от безпаричие или планиран от новите му работодатели, АЗ няма да нося вината! Нито ще мълча с надежда, че хората няма да го видят или ще забравят. Камо ли пък да ме откаже да продължа. Уважавам опонентите и враговете си, но вярвам в достойнството и упоритостта.

Желая успех на г-н Мицов в новото начинание.

Глас Народен продължава напред. Докогато и докъдето можем!“, пише той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (10)

Хвани единия, па удари другия... Интереса клати феса!
12.05.2020 19:20 / Отговор
ото ОТ зле по-зле
12.05.2020 19:42
Венци Вицов Карикатурите се събират,за да взимат властта.Карикатурната,разбира се.
12.05.2020 19:55 / Отговор
Охо Бохо От трън, та на глог!! Чалгата вече си има общински съветник!!
12.05.2020 20:07 / Отговор
Гневна Ей, Скакауец , каква партия е Глас народен. Защо ти се води ума , че означавате нещо. Същото важи и за Имало такъв народ. Измислени впечатляващи имена на никакви партийки.И недей да се косиш за брадатия устатник. Няма да прокопса при Славчо,защото приказва повече от него , а гологлавия не харесва това.
12.05.2020 21:15 / Отговор
Тартаковер Олелееее...! Влязох тук, заради някогашния "Хиподил", но колкото с изненада да установя, колко безплатни гербаджийски свирки се пласират в помиярника!? А може и да са платени тролове на ГЕРБ, но като четеш плюнките на герберски отрепки, се чувстваш като попаднал в порноканал. А самия Венци има качества, има ги и Светльо, жалко че така е завършила дружбата им, но това е живота. Французи са го казали. Освен това новата партия (надявам се да влезе, въпреки гербаджийските измами) , със сигурност ще се състои от доста по-достойни хора и хора с морал, от сегашната политическа помия. Следя всяка вечер тяхното "Студио Хъ" и постепенно се убеждавам, че все още има шанс пред държавата.
12.05.2020 21:51 / Отговор
Уфф! "Мозъчният ганглий" Тартакович пак се обяснява защо "влязъл" тук. Ха,ха! Нескопосана агитация за чалгаджията.
12.05.2020 22:28
Иво Краставите магарета си се намират!Всичко при слафчо!
13.05.2020 07:40
Киро Бизона Тартаковерчо, огромния тулуп, който се прави на пеперудка, кацайки от партия в партия, има една мечта – да има още по-голям апетит и още по-големи успехи в задоволяването му! Прекрасни хора се събраха при Слафчу, няма що – особено едни сценаристчета, които не могат друго, освен да ближат на Слафчу подметките! Що не питаш Росен Петров, който беше и депутат, що за хора са тия? Ти какво, чакаш ги да станат министри ли, що ли?
13.05.2020 18:35
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати