Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Веселин Марешки начело на листата на "Воля" за евровота

Политика

Веселин Марешки начело на листата на "Воля" за евровота

Снимка:

Постави си за цел двама евродепутати

Лидерът на ПП „ВОЛЯ“ Веселин Марешки ще е водач на листата за евровота. Това съобщи той пред журналисти в парламента. „ВОЛЯ“, Земеделски съюз "Александър Стамболийски", Народна партия "Свобода и достойнство" (НПСД) и партия "Обединена социалдемокрация" ще се явят заедно на евроизборите. Името на коалицията е "Воля - българските родолюбци".

Лидерът на ПП ВОЛЯ Веселин Марешки посочи, че обединението се прави за цял цикъл избори до следващите президентски избори.

Сред основни послания на коалицията са: образование, здравеопазване, сигурност и европейски доходи, ликвидиране на монополите, картелите и битовата престъпност и др.

„Ние започваме да работим за втори представител в Европейския парламент, защото сме убедени, че един можем да постигнем и сами“, посочи лидерът на „ВОЛЯ“.

Марешки посочи, че патриотичната идея до момента е била приватизирана от хора, които сега са лъснали във властта. „Сега нишата е свободна и ние смятаме, че много по-достойно можем да защитим интереса на хората и държавата“, каза Марешки. Той не очаква Волен Сидеров да прояви интерес към новата коалиция, защото според него „Обединени патриоти“ ще отидат заедно на избори през май. Листата на Патриотите ще е начело с лидера на Атака, но останалите ще гласуват преференциално за Ангел Джамбазки.

Моника Гаджанова  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още