Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Веселин Марешки начело на листата на "Воля" за евровота

Политика

Веселин Марешки начело на листата на "Воля" за евровота

Веселин Марешки начело на листата на Воля за евровота - Tribune.bg
Снимка:

Постави си за цел двама евродепутати

Лидерът на ПП „ВОЛЯ“ Веселин Марешки ще е водач на листата за евровота. Това съобщи той пред журналисти в парламента. „ВОЛЯ“, Земеделски съюз "Александър Стамболийски", Народна партия "Свобода и достойнство" (НПСД) и партия "Обединена социалдемокрация" ще се явят заедно на евроизборите. Името на коалицията е "Воля - българските родолюбци".

Лидерът на ПП ВОЛЯ Веселин Марешки посочи, че обединението се прави за цял цикъл избори до следващите президентски избори.

Сред основни послания на коалицията са: образование, здравеопазване, сигурност и европейски доходи, ликвидиране на монополите, картелите и битовата престъпност и др.

„Ние започваме да работим за втори представител в Европейския парламент, защото сме убедени, че един можем да постигнем и сами“, посочи лидерът на „ВОЛЯ“.

Марешки посочи, че патриотичната идея до момента е била приватизирана от хора, които сега са лъснали във властта. „Сега нишата е свободна и ние смятаме, че много по-достойно можем да защитим интереса на хората и държавата“, каза Марешки. Той не очаква Волен Сидеров да прояви интерес към новата коалиция, защото според него „Обединени патриоти“ ще отидат заедно на избори през май. Листата на Патриотите ще е начело с лидера на Атака, но останалите ще гласуват преференциално за Ангел Джамбазки.

Моника Гаджанова


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети