Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Веселин Марешки: Радев по-добре да замълчи, той бюджет не е правил

Политика

Веселин Марешки: Радев по-добре да замълчи, той бюджет не е правил

Веселин Марешки: Радев по-добре да замълчи, той бюджет не е правил - Tribune.bg
Снимка:

“Една опозиция не трябва да бъде само кряскаща, а предлагаща и градивна, а не само да се оплюват опонентите. В момента допълнителните 50 лв., които пенсионерите получават като добавка, са благодарение на партия "Воля", защото ако ни няма, парламентът ще се разпусне и се отива на избори”. Това коментира лидерът на ПП ВОЛЯ Веселин Марешки в ефира на БНТ.

Той допълни, че до голяма степен подкрепят Бюджет 2021, но ще имат и свои предложения за поправка. По думите му, ако зависи от него, добавката към пенсиите ще бъде 100 лв., а мярката 60:40 щеше да бъде 100:0.

Марешки критикува президента Радев, призова го да замълчи, тъй като е бил на заплата и бюджет не е правил.

"Ако БСП бяха на власт щяха да правят също, а ГЕРБ да ги критикува. Президентът цял живот е бил на заплата, не е правил нито един бюджет и по-добре да замълчи. То се видя - вдигнат юмрук и се покри после на топло в президентството, а хората мръзнат по площадите".

До голяма степен считаме, че спонтанните мерки срещу разпространението на коронавируса са по-скоро адекватни, може да се желае и повече, каза още Марешки. Протестите срещу управлението, според него, губят своята енергия.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети