Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Веселин Марешки: „Воля“ приключва първия си мандат с по-високо доверие

Политика

Веселин Марешки: „Воля“ приключва първия си мандат с по-високо доверие

Снимка:

Депутатите в зала аплодираха на крака българските лекари, учители и полицаи

Партия „Воля“ приключва първия си мандат по-сплотена, мотивирана и с по-високо доверие, изтъкна лидерът на партията Веселин Марешки при закриването на 44-то Народно събрание.

По думите му депутатите на „Воля“ приключват работата си в този парламент със самочувствие и удовлетвореност в своя първи мандат.

„С работата си, с поведението си опровергахме всички фалшиви новини за нас, които опонентите ни тиражираха преди 4 години. Показахме на вас и на всички българи, че може да има различни депутати. Такива, каквито хората искат да видят - честни и почтени родолюбци. Показахме какво значи да не ламтиш за постове, а да се бориш за благото на народа. Работихме съвестно", увери Марешки. Той се похвали, че партията му не е внесла нито един закон, който да е в ущърб на българските граждани.

„Нямахме нито едно назначение на държавен пост с цел личен или партиен интерес, още по-малко в интерес на чужди държави. Не се замесихме в нито един партиен скандал. Нямаме нито един депутат дори със съмнение за корупция", подчерта Марешки. Той посочи, че за него и партията му българският народ не е електорат, а суверен.

„Работим 24 часа, защото идваме от реалния живот", уточни Веселин Марешки и се похвали, че от "Воля" довеждат нещата докрай, защото за собственото си добруване са се погрижили преди да влязат в парламента, а в Народното събрание работят за хората.

„Нека никога повече български политик не се кланя на задкулисни господари. Глава се свежда само пред Родината и народа, защото България е над всеки и над всичко. Бог да пази България", пожела Марешки и прикани колегите си в зала да се изправят и да аплодират на крака българските лекари, учители и полицаи. Народните представители уважиха призива му и с ръкопляскания отдадоха почит на българите, заемащи тези професии, които най-силно поеха удара на пандемията през последната година.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още