Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Вежди Рашидов: Не виждам послание от тези протести

Политика

Вежди Рашидов: Не виждам послание от тези протести

Вежди Рашидов: Не виждам послание от тези протести - Tribune.bg
Снимка:

Едни хора искат оставки и нищо друго, коментира депутатът от ГЕРБ

„Не виждам послание от тези протести. Виждам едни хора, които искат да свалят едно правителство. Искат оставки и нищо друго“. Това каза пред БНР Вежди Рашидов - депутат от ГЕРБ и председател на комисията по култура и медии в Народното събрание. Той подчерта, че протест се прави, когато хората имат ясни позиции и ясни искания.

„ГЕРБ би трябвало да изкара мандата си докрай, защото протестиращите са 1000, 2000, 3000 човека, но не са целият български народ. Незаконният митинг е противоконституционен, което дава пример, че анархията се опитва да прави преврат. Демокрацията казва, че на избори, като не харесват Бойко Борисов, хората пускат бюлетина и избират някой друг, когото те желаят“, допълни Рашидов.

„Сигурно грешки е имало в едно дълго управление от 10 години, но дали е по-важно какво сме направили и дали тези грешки са ни помагали, или сме вредили“, каза той.

Вежди Рашидов оспори „мантрата, която завъртя президентът Румен Радев“, че в хората в парламента са мутри:“Ако има мутри, той да посочи кой, ако има крадливи, да ги посочи по име.“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Не виждаш , тъй като си слугинче на Боцето и Ердоган. Посланието е, че не можем вече да живеем в една мафиотска държава, ограбвана от бандити като Боцето и хунтата му.
21.09.2020 15:44 / Отговор
ПОСЛАНИЕТО НА ЛУМПЕН РАДЕВ: БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ЖИВЕЕТЕ В МАФИОТСКАТА ДЪРЖАВА, ОГРАБВАНА ОТ БАНДИТА ПУТИН И ЧЕРВЕНАТА МУ ХУНТА-РАДЕВ, НИНОВА, БОЖКОВ, СЛАВИ ТРИФОНОВ
21.09.2020 20:19

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети