Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Вежди Рашидов за резултата на Трифонов: Българинът първо се самоубива, после рисуваме картини с черни забрадки и ревем като маймуни

Политика

Вежди Рашидов за резултата на Трифонов: Българинът първо се самоубива, после рисуваме картини с черни забрадки и ревем като маймуни

Вежди Рашидов за резултата на Трифонов: Българинът първо се самоубива, после рисуваме картини с черни забрадки и ревем като маймуни - Tribune.bg
Снимка:

"Нито ГЕРБ, нито БСП, нито ДПС, има някакво значение. България е всичко", каза Вежди Рашидов по повод изборния резултат пред ПИК.

"Улицата започна да си въобразява, че може да предлага решения. Те се решават от професионалисти. На България продстоят много тежки дни. Всички си играят с политиката по един просташки начин. Всичко това е на гърба на българите. Българинът първо се самоубива, после рисуваме картини с черни забрадки и ревем като маймуни", продължи анализа си бившият културен министър.

"Чалга правителство, какво да създаде? Човек не променя характера си. Какво очаквате да се промени в тази партия? Кои са тези хора? Какво значение имат тия хора? Вълкът сменя козината си, но не и нрава си", коментира Вежди Рашидов и какво правителство би могла да сформира партията на Слави.

"Гледам този цирк, разочарован съм. Съжалявам ГЕРБ, съжалявам всичко. Жалко, че дадох 25 години от живота си на политиката. Аз знам, че съм на 70 г., знам, че ще си отида след пет-шест-десет години, колкото Бог ми е отредил. Не ми остава много. Малко е сантиментално, но това е смисъла на целия живот. От една трибуна, когато бях министър, един лидер на партия каза, че ще му искаме оставката. Те не могат да надмогнат себе си", завърши Вежди Рашидов.

"Ще управлява това, което днес си избрахме. Стига народът е бягал от отговорност. Носи се страшна отговорност. Да се сърди на себе си", отсече той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати