Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Вигенин: Гласувах за мирна България и мирна Европа

Политика

Вигенин: Гласувах за мирна България и мирна Европа

Вигенин: Гласувах за мирна България и мирна Европа - Tribune.bg
Снимка:

„Гласувах преди всичко за мирна България и мирна Европа. България да има достойно представителство в Европейския парламент, и в българския парламент“, заяви водачът на европейската листа на БСП  и кандидат за депутат Кристиан Вигенин.

Той подчерта важността хората да излязат и да упражнят правото си на глас.

„Ситуацията е такава, че въздържането от гласуване, означава да дадеш право някой друг да определя бъдещето на страната ти, на децата ти, на българския народ като цяло. Отговорността на всеки един от нас е голяма“, посочи той.

„С нашата кампания ние дадохме пример, че кампания може да се прави без лъжи", каза още Кристиан Вигенин. Той цитира резултатите от проучване на неправителствена организация, която е проследила изявите на водачите на листи. „Заключението е, че в цялата кампания не съм направил нито едно изявление, което да не е вярно", обяви водачът на двете листи. „Това е още един пример как можем да бъдем позитивни, да бъдем коректни към хората. Такива ще бъдем и в следващия парламент, респективно и в Европейския парламент", допълни той.

Кристиан Вигенин призова хората да се възползват от възможността за преференциален вот и да излъчат онези кандидати, които смятат, че най-добре ще ги представляват и в Народното събрание, и в Европейския парламент.

„Може понякога хората да имат определени съмнения или резерви към партиите, но във всяка партия има хора, които си струва да бъдат подкрепени. Нека да го направят днес", апелира кандидатът на „БСП за България".


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати