Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Вигенин: Очаквам мръсна предизборна кампания

Политика

Вигенин: Очаквам мръсна предизборна кампания

Вигенин: Очаквам мръсна предизборна кампания - Tribune.bg
Снимка:

Ще направим една позитивна, силна кампания, с ясни послания, с високо вдигнато чело след времето в последния парламент и очаквам по-добри резултати. Но като виждам какво става между някои от политическите формации, очаквам една доста мръсна кампания.

Това заяви Кристиян Вигенин от БСП, който присъства на отбелязването на 79-годишнина от победата над нацизма във Втората световна война пред Паметника на Незнайния воин в столицата.

„Ако имаш нещо позитивно да направиш, да кажеш – направи го, покажи го, обясни го. Да се замеряме с кал отвращава хората, които и без това са уморени от толкова избори“, добави той и отново призова партиите да направят така, че хората да видят нещо позитивно в тази кампания, за да могат да излязат и да гласуват.

Според него десницата е много по-разединена от левицата.

„Много пъти са правени опити нещо да се създаде извън БСП. Проблемът на тези формации е, че те се опитват да направят алтернатива на БСП. Ние искаме да покажем алтернатива за развитието на България и мисля, че това е, което избирателите ще видят в тези избори“, заключи Вигенин.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети