Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Вигенин за Манолова: Ако е решила да провали единодействието срещу ГЕРБ, на прав път е

Политика

Вигенин за Манолова: Ако е решила да провали единодействието срещу ГЕРБ, на прав път е

Вигенин за Манолова: Ако е решила да провали единодействието срещу ГЕРБ, на прав път е - Tribune.bg
Снимка:

„Да се приберат тъпаните, да се намалят децибелите, да се съсредоточим в съдържателната работа“, призовава той.

„Гледам Мая Манолова в bTV. Тя не можела да забрани (?!) подкрепа от БСП за „правителство на промяната“. Хората поискали „трите протестни партии“ да управляват, според представителката на едва прескочилата 4% коалиция“.
Този пост, изразяващ възмущение от действията на „Изправи се! Мутри вън!“ написа в профила си във Фейсбук Кристиан Вигенин от БСП.

„Хора на ИТН били на протеста и ТВ 7/8 го излъчвали, но не можа да си обърне езика и да каже, че (първи) там бяхме БСП и БСТВ. Не знам какви цели си е поставила, но ако е решила да провали единодействието срещу ГЕРБ, на прав път е“, предупреждава зам.-председателят на НС.

Той е категоричен, че БСП няма да позволи подобно неуважение към социалистите и избирателите.

„Но също така имаме и здрави нерви. Съветът ми е вече да се приберат тъпаните, да се намалят децибелите, да се съсредоточим в съдържателната работа и да търсим мостове, не да заграждаме територии. Без БСП промяната не може да се случи, математически има и други опции за избора на правителство, но политически – не!“, заявява Вигенин.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Stefan Магаре на панаир, не може да не се дере.
Конопът сестра Галева и гъдулките дето й пригласят като Тошо Галошо Жабата, са като отвързани псета. Току се стрелкат нанякъде и изскочат в гръб.
20.04.2021 12:03 / Отговор
Z Мая Костинбродска така се е омазала с л***а, че дори не си струва да бъде коментирана. Всичко, което Господ и е дал е изписано на лицето й - трябва само я погледнеш и да го прочетеш. Такава ярка дарба яростно да твориш злини, без да подбираш средствата, не се среща често.
20.04.2021 12:43 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети