Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Виктория Василева, ИТН: Не съм врачка, но смятам, че ситуацията след 11 юли няма да е същата

Политика

Виктория Василева, ИТН: Не съм врачка, но смятам, че ситуацията след 11 юли няма да е същата

Виктория Василева, ИТН: Не съм врачка, но смятам, че ситуацията след 11 юли няма да е същата - Tribune.bg
Снимка:

Мотото за изборната надпревара е „Време е за друго”

„Мотото на нашата кампания е „Време е за друго“. Време е за много други неща. Ново говорене, друг вид отношение към политиците, друго отношение на хората към институциите и на политиците към закона“. Това заяви в ефира на Нова телевизия главният секретар на „Има такъв народ“ Виктория Василева.

Формирането на правителство след изборите винаги зависи от конфигурацията, компромисите са необходими, но не задължителни, посочи Василева. „Какво очакваме и какво ще стане, ще видим на 11 юли“, каза тя.

„В политиката компромисите са необходими, но не и задължителни. На 11 юли гражданите ще кажат. Не съм врачка, не мога да правя прогнози“, заяви Василева.

„Едва ли ситуацията ще е същата след вота, не е невъзможно да имаме 121 депутата“, убедена е тя.

„Не мога да коментирам думите на Трифонов. Той постъпи честно като каза, че не иска да е депутат, в това няма нищо ненормално. Той е в правото си да казва, каквото мисли. Да спрем вече да се крием зад политически етикет. Слави има специфичен начин на общуване с хората“, заяви главният секретар на ИТН.

Тя не пожела да коментира служебния кабинет, „защото за него отговорност носи президента Радев. Нека да дадем оценка от позицията на времето“.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети