Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Владислав Панев посъветва ПП-ДБ да се държат като снопа пръчки на Кубрат

Политика

Владислав Панев посъветва ПП-ДБ да се държат като снопа пръчки на Кубрат

Владислав Панев посъветва ПП-ДБ да се държат като снопа пръчки на Кубрат - Tribune.bg
Снимка:

Депутатът напуска „Зелено движение“ след решението на партията да се отцепи от ПП-ДБ

„Единственият носител на идеята за реформи и промени е ПП-ДБ и тази коалиция „трябва да се държи като снопа пръчки на Кубрат“. Това обяви пред бТВ депутатът от ПП-ДБ Владислав Панев.

Вчера той обяви, че напуска „Зелено движение“, което пък преди дни реши да се яви самостоятелно на изборите. 

„Националният съвет на „Зелено движение“ явно е взел решение да се яви на тези парламентарни и европейски избори отделно от ПП-ДБ. Сега следва да се регистрират за съответните избори. Аз имам ангажименти към движенето още една седмица“, поясни той.

По думите му ПП-ДБ трябва да е единна, защото само така могло да се спечелят изборите. Той не уточни дали ще стане член на някоя от двете партии в коалицията, след като напусне „Зелено движение“. Той възнамерява през следващите дни да разговаря с ръководствата на партиите в коалицията ПП-ДБ за евентуалното му включване в техните листи за предсрочния парламентарен вот.

„През последните месеци много хора напуснаха „Зелено движение“ – общински съветници и кметове. Не искам да влизам в подробности. Пожелавам късмет на колегите в тази ситуация“, каза още зам.-председателят на парламентарната група на ПП-ДБ.

Панев защити промените в Конституцията, но разкритикува служебния кабинет. Според него той е под контрола на Борисов и Пеевски, а трябва до бъде от премиера и президента.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети