Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ВМРО – Плевен ще подкрепи Мирослав Петров на балотажа

Политика

ВМРО – Плевен ще подкрепи Мирослав Петров на балотажа

ВМРО – Плевен ще подкрепи Мирослав Петров на балотажа - Tribune.bg
Снимка:

ПП ВМРО-БНД ще подкрепи кандидатурата на Мирослав Петров за кмет на Община Плевен на балотажа в неделя. Това заяви областният лидер на партията и народен представител д-р Калин Поповски.

„Ние сме за промяна, а тя може да дойде с ново ръководство на общината, с нов кмет и промени в част от администрацията, тъй като е видно, че тя не работи добре, посочи той.

По думите му, ако общината е начело с Петров, това ще доведе до привличане на инвестиции и развитие на икономиката в общината.

Поповски посочи, че проблем е справянето с битовата престъпност, незаконните сметища, бездомните кучета. По думите му досегашното ръководство на Община Плевен не успяло да се справи с тези проблеми.
Мирослав Петров е правилният човек за Община Плевен и без личност като него промяната няма да настъпи, допълни Поповски.

Той изрази и задоволството си от представянето на ВМРО-БНД на местните избори в Плевенска област. Партията е спечелила два пъти повече мандати в общинските съвети – 16, в сравнение с предишните избори. Четирима са избраниците на партията в ОбС – Плевен, по двама – в Кнежа, Искър и Гулянци, а по един в Долни Дъбник, Червен бряг, Долна Митрополия, Пордим, Белене, Левски, където кандидатът за кмет е и на балотаж.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

тук-там https://www.google.com/search?rlz=1C1GCEU_bgBG863BG863&q=%D0%B2%D0%BC%D1%80%D0%BE+%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D0%BD&tbm=isch&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwjsiIvqh8blAhXMN8AKHTEPDssQsAR6BAgJEAE&biw=1600&bih=789#
31.10.2019 10:26 / Отговор
тук-там https://dariknews.bg/regioni/pleven/vmro-podkrepi-kandidaturata-na-georg-spartanski-za-kmet-na-pleven-1491983
31.10.2019 10:29 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп