Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ВМРО – София подкрепя Йорданка Фандъкова за кмет

Политика

ВМРО – София подкрепя Йорданка Фандъкова за кмет

ВМРО – София подкрепя Йорданка Фандъкова за кмет - Tribune.bg
Снимка:

Манолова обещава всички на всички, каза Карлос Контрера

Областният комитет на ВМРО – Българско национално движение в София е взел решение на балотажа на 3 ноември да бъде подкрепена Йорданка Фандъкова за кмет на София.

Подобряване на сигурността в града, благоустройство на кварталите и развиване на северните райони са част от ключовите моменти от програмата на ВМРО, които Фандъкова и екипът ѝ се ангажират да развиват в следващия мандат, посочват от ВМРО.

Проведени са срещи с г-жа Фандъкова и екипа ѝ, като е постигнато съгласие за съвместна работа в следващия мандат на Столичния общински съвет по теми като подобряване на сигурността в града, благоустройство на кварталите и развиване на северните райони.

Позицията на ВМРО – София е, че в следващите четири години усилията на кмета на общината и Общинския съвет трябва да се насочат по тези теми. Логично е ангажиментите да бъдат потвърдени преди балотажа, каквато е била и позицията на представителите на ГЕРБ.

Председателят на областния комитет на ВМРО в София Владимир Митов потвърждава, че с екипа на Йорданка Фандъкова е постигнато съгласие по водещи за ВМРО теми, което е добра основа за споразумение, след като Фандъкова бъде избрана за кмет.

Общинският съветник от ВМРО и член на Националния изпълнителен комитет на Организацията Карлос Контрера смята, че подкрепата за Йорданка Фандъкова е логична. Според него с другия кандидат на балотажа в София – Мая Манолова, няма как да се постигне никакво съгласие. Тя обещава всичко на всички, подчерта Контрера. Също така няма как ВМРО да работи в Общинския съвет с групата на Мая Манолова – съветниците от БСП.

Карлос Контрера е категоричен, че на балотажа ще подкрепи кандидата Йорданка Фандъкова.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети