Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ВМРО: Държавата трябва да обяви война на каналджийството и да върне сигурността у българите

Политика

ВМРО: Държавата трябва да обяви война на каналджийството и да върне сигурността у българите

ВМРО: Държавата трябва да обяви война на каналджийството и да върне сигурността у българите - Tribune.bg
Снимка:

Безвластието вече не е просто опасно. То е пагубно. Година и половина политически театър и лъжи доведоха държавата до пълен колапс. Днес усещането е като през 2014 г. – тълпи с нелегални мигранти, гонки, престрелки и жертви.

Въпрос на време е София да се превърне в бежанско гето, каквото беше тогава. Въпрос на време е да се върнат набезите, грабежите, изнасилванията и убийствата на невинни българи. Докога - питат от ВМРО в съобщение до медиите.

Според партията чувството за справедливост и за сигурност отдавна са изчезнали. Когато преди 8 години ВМРО заедно с други патриотични формации обявихме война на нелегалната миграция и като част от Народното събрание, а по-късно и от управлението на държавата, я прекратихме, бяхме хулени и обвинявани в нехуманност от неолибералните клакьори. А днес, когато същите тези марионетки на САЩ, Русия и „батковците“ от ЕС се преоблякоха в костюми, станаха политици и овладяха държавата, виждаме до къде ни доведоха, твърдят от партията.

Двама млади полицаи дадоха живота си по време на служба, в опит да въведат ред в хаоса, който управлението на ПП, ДБ, ИТН и БСП създадоха. И смъртта на тези млади мъже трябва да тежи на тяхната съвест. Ако имат такава!

За пореден път от ВМРО призовават за нулева миграция. Държавата трябва да обяви война на каналджийството и да върне спокойствието и сигурността на българските граждани. Само крути мерки в момента могат да спрат това безразборно преминаване на мигранти. Ако не се реагира спешно, е само въпрос на време да станем свидетели на още подобни трагични инциденти.

Докато ПП, ГЕРБ, БСП, ДБ и Възраждане се замерват по студията с обиди и нападки кой чий чуждопоклонник е, държавата се разпада. Мигрантите безчинстват, а циганските гета тормозят хората в малките населени места. Всичко това е резултат от кръвожадната амбиция за власт на всяка цена. Власт за лична облага, не в интерес на българските граждани, пишат от ВМРО.

Те призовават служебния кабинет да прекрати тези безчинства с цената на всички законови средства. Обявяваме се за нулева миграция и нулева толерантност към тези, които не зачитат законите и Конституцията на Р България!


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ВМРО, мигранти
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати