Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ВМРО: Или ще надделее здравият разум, или политическият егоизъм и борбата за власт

Политика

ВМРО: Или ще надделее здравият разум, или политическият егоизъм и борбата за власт

Снимка:

„Има два варианта. Единият е да надделее политическият егоизъм и борбата за власт. Другият е да надделее здравият разум. При второто е политиците ще обърнат внимание на ковид кризата, циганизацията, демографската криза, доходите. Това е въпрос на желание“. Това обяви пред БТВ лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов.

Според предварителните данни партията ще бъде участник в следващия парламент.

„Ако българските политически лидери решат да се правят на интересни, няма да има разлика от това, което е било в последните 31 години“, заяви той, но отказа да коментира преди излизане на окончателните изборни резултати от ЦИК.

ВМРО направи една много добра кампания, може би най-добрата от всички политически сили в България. Това заяви Юлиян Ангелов от партията пред Нова телевизия.

Ще продължим да защитаваме българщината и ще отстояваме интересите на България, така, както сме го правили винаги. Нашата цел е да изпълняваме предизборните си обещания, каза още Ангелов

Призовавам всички българските партии, с изключение на ДПС, да намерят общ език, добави той  


Коментари (1)

Хм... В крайна сметка ВМРО сгрешиха. Ако бяха останали с НФСБ, а още повече ако се бяха съюзили и с КОД, щяха да получат много по-голям процент одобрение.
04.04.2021 22:22 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още