Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ВМРО иска да се забранят гей парадите във всички общини у нас

Политика

ВМРО иска да се забранят гей парадите във всички общини у нас

ВМРО иска да се забранят гей парадите във всички общини у нас - Tribune.bg
Снимка:
ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

ВМРО иска да се забранят гей парадите във всички общини у нас. Инициативата е на кандидата за народен представител в Бургас Георги Дракалиев. Поводът е насроченият за 15 май гей-форум в морския град, който ще се проведе в пандемична обстановка.

Прайдът е бил и с подкрепата на самата община. Дракалиев се възмущава, че хората в подобно време се вълнуват от пандемията, икономическата криза и несигурното бъдеще, а не от „групичка младежи, крещящи за някакви измислени права“, пише той във „Фейсбук“.

Според кандидата на ВМРО не е нормално да се иска повече права освен тези, които имат всички български граждани според Конституцията. „Единствено кандидатите на ДБ и „Мутрите“ застанаха зад това тяхно противоконституционно искане. Просто тема за размисъл. Никакви права на хората с различна сексуална ориентация не са нарушени или застрашени у нас. Законодателството ни е категорично по този въпрос - всички имат равни права“, подчертава също Дракалиев в своето заявление за забрана на събитието в Бургас.

От ВМРО още веднъж заявяват, че според тя в природата има два пола - мъжки и женски. Те подкрепят и петицията против провеждането на първия Бургас-прайд.

ВМРО с № 1 в бюлетината.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети