Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ВМРО към Орбан: Унгарският народ за пореден път доказа, че не желае да прави компромиси със своята идентичност

Политика

ВМРО към Орбан: Унгарският народ за пореден път доказа, че не желае да прави компромиси със своята идентичност

ВМРО към Орбан: Унгарският народ за пореден път доказа, че не желае да прави компромиси със своята идентичност - Tribune.bg
Снимка:

От партията поздравиха Орбан за четвъртата му победа

Унгарският народ за пореден път доказа, че не желае да прави компромиси със своята идентичност. Битката за възраждането на нашата християнска и силна Европа предстои. Това се казва в поздравителния адрес, изпратен от ВМРО за четвъртата изборна победа на унгарския премиер Виктор Орбан.

„Г-н Орбан, във Ваше лице Европа има един силен лидер, който се грижи за добруването на народа си и поставя неговия интерес над всичко. Това служи за нас като пример и ни дава надежда, че бъдещето принадлежи на нас, консервативните и национално отговорни хора”, се казва още в писмото на ВМРО.

Прилагаме и пълния текст на поздравителния адрес:

Уважаеми г-н Орбан,

Уважаеми приятели от ФИДЕС,

Поздравяваме Ви с огромния успех на провелите се парламентарни избори в Унгария.

Унгарският народ за пореден път доказа, че не желае да прави компромиси със своята идентичност, традиции и история. Въпреки огромния външен натиск, унгарците отново избраха пътя на отстояване на суверенитета и свободата.

Г-н Орбан, във Ваше лице Европа има един силен лидер, който се грижи за добруването на народа си и поставя неговия интерес над всичко. Това служи за нас като пример и ни дава надежда, че бъдещето принадлежи на нас, консервативните и национално отговорни хора.

Битката за възраждането на нашата християнска и силна Европа предстои. Радваме се, че във Ваше лице ние виждаме един съмишленик в борбата за отстояването на християнските ценности, спирането на ЛГБТИ пропагандата и борбата с демографската криза”

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати