Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ВМРО към служебното правителството: Свалете цените на тока!

Политика

ВМРО към служебното правителството: Свалете цените на тока!

ВМРО към служебното правителството: Свалете цените на тока! - Tribune.bg
Снимка:

ВМРО призоваха държавата да изпълни функцията си на регулатор и да коригира цените на тока

 С нетрадиционен пърформанс кандидатпрезидентската двойка на ВМРО доц. Милен Михов и Мария Цветкова, показаха в Пловдив как българските граждани сами могат да си произвеждат ел.ток, за да се избавят от високите сметки за потребление на електричество.

Водачът на листата на пловдивските воеводи Алексанъдр Сиди посочи, че в тази предизборна кампания освен пандемията, никой не обръща внимание на ужасяващото покачване на цените на почти всички продукти, включително и цената на тока.

”Ние ще направим един пърформанс/представяне какво очаква българските граждани оттук нататък. Взели сме велосипеди с динамо и фар, защото очевидно правителството, което в момента управлява държавата, както и тези, които продължават да лъжат българите с обещания за невероятно красиви неща, ни доведе дотам, че единственото, което остава на българските граждани е да въртят педали и да произвеждат вкъщи собствена ел. енергия.“- обясни Сиди.

Той допълни, че след 1 декември, когато свършат изборите, ще бъде повишена драстично цената на тока и за бита, защото в момента тя се натиска изкуствено надолу, а когато това стане българите няма да могат да си плащат сметките за ток.

Доц. Михов коментира, че велосипеда започна да става на мода.“ Пестим от разходи за гориво и укрепваме здравето. Успоредно с това , въртейки педалите генерираме ток, който после да използваме в бита. Препоръчвам да използвате велосипедите, защото енергийната криза ни върна към физическите ни сили.“- допълни кандидатът за президент на ВМРО доц.Милен Михов.

Александър Сиди изтъкна, че промяната, която дойде преди няколко месеца ни доведе до това, България да изпитва ужасяваща нужда от евтин ток. За съжаление остана само зелената енергия. Сиди упрекна правителството на Румен Радев, което управлява вече шести месец и направи цената на тока ужасно висока с грешната си политика по отношение на енергийната система и остави спекулата да се шири във всяка сфера.

За повече от 30 години преход ние се нагледахме на всякакви измамници, имахме измамник от Мадрид, сега имаме нов измамник от Канада. Единият си взе двореца и си тръгна, другият също ще си тръгне някъде по света. Ние обаче друга резервна Родина нямаме затова трябва да мислим разумно и с мисъл в деня на избора. Трябва да се борим и да браним българщината и България.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети