Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ВМРО настоява за сурови наказания за убийците в с. Прилеп

Политика

ВМРО настоява за сурови наказания за убийците в с. Прилеп

ВМРО настоява за сурови наказания за убийците в с. Прилеп - Tribune.bg
Снимка:

ВМРО настоява за сурови наказания за убийците в с. Прилеп, става ясно от съобщение на партията до медиите.

"Беззаконието, разпадът на държавността, безотговорността на правителството на ППДБ и ГЕРБ водят до саморазправа и смърт!", категорични са от ВМРО.

Припомня се, че след трагичен инцидент на пътя, при който загина 6-годишно дете, шофьорът стана жертва на тълпа обитатели на махалата.

"Шофьорът е убит на място от вилнееща тълпа. Това е напълно неприемливо, нецивилизовано и недопустимо. Този случай дава ясен сигнал за разпад на държавността", предупреждават от ВМРО и настояват извършителите да бъдат наказани бързо и строго. Освен това от партията посочват, че следва да бъде извършена пълна и ефективна проверка на това как и при какви условия и обстоятелства живеят и се отглеждат малолетните лица в махалите.

"Ние от ВМРО сме категорични, че обществото трябва да получи пълна информация колко и в какъв размер са социалните и всякакви други помощи, източвани от обитателите на махалите, практикуващи от десетилетия социален паразитизъм, закриляни от соросоидни НПО и техните политически представителства в лицето на ПП и ДБ", се казва в съобщението.

За пореден път ВМРО настоява предлаганата от години от нас стратегия за решаване на циганския въпрос да бъде незабавно приета и приложена.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати