Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ВМРО отговори на НФСБ за внесените днес промени в Закона за извънредното положение

Политика

ВМРО отговори на НФСБ за внесените днес промени в Закона за извънредното положение

ВМРО отговори на НФСБ за внесените днес промени в Закона за извънредното положение - Tribune.bg
Снимка:

Александър Сиди към НФСБ: Изключително съм щастлив, че приемате толкова присърце идеите ни

ВМРО отговориха на НФСБ, които по-рано през деня внесоха предложения за промени в Закона за извънредното положение.

От страницата си в социалната мрежа депутатът Александър Сиди припомни, че преди седмици партньорите в „малката коалиция“, подкрепяща управлението, официално са обсъдили идеи на войводите за мерки в областта на икономиката, в това число за туризма, които следва да се внесат в парламента.

„Вие дори не споменахте, че ги подкрепяте, камо ли, че ще ги внесете под формата на законопроект. Въпреки това, изключително съм щастлив, че приемате толкова присърце идеите на Организация. Даже съм благодарен, че сте изпратили конкретните текстове. Радваме се, че ни спестихте този труд, но макар че, уверяваме Ви, ние бяхме подготвили своите текстове, защото като предложим нещо, имаме готовност и да го отстояваме“, изтъква народният представител Сиди.

Той признава, че не разбира цялата тази надпревара за „народната любов“.

„Политиците имаме лошия навик да смятаме, че народът е глупав и помни малко. Може би и това е причината някои политически субекти да изгряват за малко на небосклона и да залязват много бързо. За сметка на това ВМРО скоро ще празнува 130-годишния си юбилей“, напомня Сиди.

Според него от ВМРО отдавна са надмогнали своето партийно его, защото няма пред кого да се доказват.

„Явно, обаче Вие имате. Иначе не разбирам защо полагате своите подписи под предложения на ВМРО. Или може би някои от Вас е член на моята организация? Но това би било нормално, защото да си част от ВМРО е модерно“, пояснява войводата. Той подчертава, че от ВМРО не искат да спорят за авторски права.

„Всяка идея в подкрепа на българите, ние бихме адмирирали. Но коалиционните работи ги разбираме „по иначе“, явно. Няма да правим помен с чужда пита и винаги казваме, че заставаме зад Ваша или чужда идея, а не си я присвояваме. Защото уважаваме чуждия труд“, коментира Сиди. Той приканва политическите си съмишленици от НФСБ да се вгледат и в идеите на президента Тръмп.

„Сигурен съм че, има и други идеи, които чакат някои да ги присвои. Ето например, идеята на президента Тръмп да се инжектира дезинфектант, срещна сериозна подкрепа отвъд океана. Тази идея няма авторство в България, за това приятелски Ви я предлагам. Уверен съм, че президентът Тръмп не би се разсърдил, ако му я присвоите“, уверен е народният представител.

По думите му цялото политическо говорене и мерене на идеи не води до нищо добро. „Видяхме БСП и техните идеи, които техният президент им върна. Правилно е да кажеш хоп едва след като си скочил. А пък е и коректно, най-малкото коалиционно, да споделиш кой те е научил да скачаш така. Защото българските граждани утре могат спокойно да прочетат кой-какви идеи е предлагал и защитавал. И прекрасно знаят кой снася яйца в чуждите гнезда“, категоричен е депутатът Александър Сиди.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети