Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ВМРО-Панагюрище подкрепи Никола Белишки за кмет

Политика

ВМРО-Панагюрище подкрепи Никола Белишки за кмет

ВМРО-Панагюрище подкрепи Никола Белишки за кмет - Tribune.bg
Снимка:

ВМРО-Панагюрище с декларация за подкрепата си за кандидатурата на  Никола Белишки за кмет на града. Тя е подписана от общинското ръководство на ВМРО в Панагюрище и народния представител Александър Сиди.

„Като патриоти, които обичаме своя исторически, красив подбалкански град, смятаме, че управлението му последните години го води в правилна посока. Кметът Белишки е енергичен човек, който споделя патриотичните възгледи на нашата Организация и успява да промени облика на Панагюрище към едно по – добро място за живеене. Днес ние гордо можем да заявим, че живеем в спокоен и сигурен европейски град, примамлив за бизнеса и младите хора.

Причината ние от ВМРО да издигнем отделна листа за общински съветници и да подкрепим кандидатурата на г-н Белишки за кмет на Панагюрище е, че вярваме, че заедно с него можем да изградим добър екип в бъдещата местна власт на града. Вярваме, че съветниците от ВМРО, избрани с номер 34 в бюлетината, заедно с кмета Белишки, избран с номер 43, ще превърнем Панагюрище в още по – силен притегателен център за нови инвестиции и откриването на нови работни места за областта.

За нас това е въпрос на дълг и чест. Родолюбие и патриотизъм се възпитават и ние искаме да дадем пример за това, като заставаме зад кмет, който е доказал, че милее и работи за нашия град, независимо от това, че е издигнат от друга политическа сила“, пишат патриотите.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати