Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ВМРО: Постигнахме успех. Всички български деца ще получават подкрепа от държавата

Политика

ВМРО: Постигнахме успех. Всички български деца ще получават подкрепа от държавата

ВМРО: Постигнахме успех. Всички български деца ще получават подкрепа от държавата - Tribune.bg
Снимка:

Вече са факт и разговори между парламентарните групи на ОП и ГЕРБ по темата

Постигнахме успех. Всички български деца ще получават подкрепа от държавата, съобщиха от ВМРО.

„Още в събота ние изразихме острата си и категорична позиция, че всяко дете в България трябва да е обгрижвано финансово от държавата. Нещо повече – ние от ВМРО остро осъдихме противопоставянето на децата срещу полицаите и лекарите, които са на първа линия“, се казва в съобщението на партията.

Заместник-председателят на ВМРО и съпредседател на ПГ „Обединени патриоти“ Искрен Веселинов сподели добра новина във „Фейсбук“:

„Приятели, спорът ни с ГЕРБ за детските надбавки предизвика голям интерес и затова се радвам да споделя с Вас, че сме на път да го решим по начин, който защитава интересите на всички български деца, а и на полицаи, и лекари. При това без да противопоставяме различните групи. Имахме конструктивен разговор с министър Ананиев, обединихме се около мнението, защитавано от ВМРО, че всички български деца трябва да получат държавна подкрепа. Вървим към втория вариант, предложен от мен преди няколко дни – тези от семейства с ниски доходи да бъдат подпомагани чрез ЗСПД и т.нар. детски надбавки, а всички останали да получат данъчни облекчения в същия размер – т.е. възможност родителите да намалят с 4500 лв. годишната си данъчна основа за всяко дете, респективно в резултат по 450 лв. годишна подкрепа“, написа той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати