Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ВМРО: Представители на ЛГБТИК обезглавяват ритуално Каракачанов и Шкварек (ВИДЕО)

Политика

ВМРО: Представители на ЛГБТИК обезглавяват ритуално Каракачанов и Шкварек (ВИДЕО)

Снимка:

Представители на ЛГБТИК+ общността обезглавяват ритуално Красимир Каракачанов, Кристиян Шкварек и историческата личност ген. Луков на „ритуал“, състоял се преди дни в София, предупредиха от ВМРО. От партията питат западните посолства и либералните лидери на ЕС какво мислят за този „ритуал“.

От видеото, което от ВМРО прилагат, ясно се вижда как на сцена, под съпровода на хърватска музика, едно лице с неустановен произход залива със субстанция наподобяваща кръв три снимки, след което прави жест, посочващ прерязване на гърлото и ги наръгва с нож. Снимките са на председателя на ВМРО Красимир Каракачанов (народен представител в мандатите 1997-2001, 2005-2009, 2014-2017, заместник-председател на Народното събрание в мандат 2014-2017, министър на отбраната 2017-2021, заместник министър-председател на република България 2017-2021), на ръководителя на бюрото на групата на Европейските консерватори и реформисти в ЕП в София Кристиян Шкварек и не на последно място на легендарния български генерал Христо Луков (български офицер, български национален герой от войните за национално обединение, български общественик, убит от комунистическа терористична банда).

Сцената се е разиграла в периода около 10 октомври тази година на събитие на „Куиър въртележка“, „Рейнбоу хъб“ и ЛГБТИК+ общността в България, а мястото е „Концепт Спейс“, а фон на видеото е песен на хърватски език, в която се пее и призовава за убийство - „Фа, фа, фашист, не бъди ти… Защото аз, скъпа, ще те убия…“.

Водени от високите морални и наказателноправни стандарти, зададени от демократичната общност и редица западни посолства в последните дни, от ВМРО задават следните въпроси:

1. Как демократичната общност, техни превъзходителства, посланиците Херо Мустафа, Роб Диксън, Мартина Фийни, Йес Брогорд Нилсен, Флоранс Робин, Симон ван дер Бург и шарже д'афер Бекерс, „Рейнбоу хъб“ и ЛГБТИК+ общността ще коментират видяното на видеото?

2. Колко приемливо според техните стандарти - по скалата от едно до десет - е публичното обезглавяване, наръгване, разкъсване на снимки на български политици, придружено с недвусмислени заплахи за прерязване на гърла и рязане на глави, озвучено от одобрителния вой на присъстващите активисти на ЛГБТИК+?

3. Можем ли да разпознаем в това публично деяние отправена заплаха за убийство на едно и повече лица, придружено с едро хулиганство, извършено публично, с особена дързост и грубо нарушение на обществения ред?

4. Можем ли да очакваме светкавични реакции от посолствата на САЩ, Австралия, Белгия, Дания, Испания, Канада, Нидерландия, Обединеното кралство, Португалия, Република Ирландия и Франция, които застават зад всяко едно събитие, организирано от ЛГБТИК+ общността в България?

5. Можем ли да очакваме арести и обвинения? Или ако си ЛГБТИК+, можеш да ръгаш и обезглавяваш за забавление?

6. Каква е самоличността и възрастта на лицето от видеото? Годно ли е то да разбира свойството и последиците от своите постъпки? И годно ли е да носи наказателна отговорност?

7. Как гледа председателят на Европейската комисия на подобни заплахи за убийство, отправена към български политици?

8. Как гледа председателят на Европейския парламент на това събитие?

9. Как гледат на това събитие членовете на Европейския парламент?

От ВМРО се обръщат и към „Рейнбоу хъб“, като се интересуват участвали ли са и най-важното - организирали ли са това събитие? В заключение войводите се интересуват знаят ли от „Рейнбоу хъб“ дали „Куиър въртележка“ са платили авторски права на Ислямска държава за сюжета на клипа, краден ли е или е авторски?  


Коментари (3)

кесо Ляволибералния идиотизъм почва да мутира в откровен фашизъм!
03.11.2021 16:52 / Отговор
Джедай Тотю Хаха, а едни вуду-магьосници миналата година набождаха една кукла на Баце, белким се гътне, а то пък взе, че си отиде бай Любен Гоцев, лека му пръст! Оттогава тея вуду-магьосничките вдън земя потънаха – ни се виждат, ни се чуват – да се чудиш как си изкарват прехраната! Та и тези пръдльовци така – на тълпа са много еркек, ама ако отделиш един от стадото и му фукнеш един шамар, така ще се надриска, че ще му потече от крачолите, бахти и нещастниците!
03.11.2021 18:46
attropo Досега никога,подчертавам,НИКОГА ,ние, НОРМАЛНИТЕ ЕБ... от мъжки и пол не сме правили*прайдове*,вели знамена,скачали като маймуняци!
ТРЯБВА ЛИ?!?
Никой не ви гони или обижда,работите си нормално и ако спазвате законите на страната - като нейни редови граждани,ще бъдете наши съграждани.
Но пък сега,след като *либералните нови чернокожи Снежанки* ни призовават към нещо измислено в техните глави,ви се открива бляскавата - за вас,възможност да се присъедините към техния свят.
Там,в страните на чернокожата Снежанка и десетте малки не...,уф,обърках се,африканчета/май и това е грешно/
Вземете си ги барабар с всичките емегранти,имигранти и прочие желаещи да смучат от вашите фондове.
И много поздрави на чичо Том.
03.11.2021 19:43 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема