Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ВМРО призовават да изберем едно часово време със Северна Македония

Политика

ВМРО призовават да изберем едно часово време със Северна Македония

ВМРО призовават да изберем едно часово време със Северна Македония - Tribune.bg
Снимка:

България все още не е взела своето решение

„Днес отново сменихме стрелките на часовника. За последен път напред, според решението на Европейския парламент. Всяка от държавите членки ще има право на избор към кое време да остане - лятно или зимно. България все още не е взела своето решение. Ето защо, аз и моите колеги от ВМРО призоваваме правителството да присъедини България към онова часово време, към което остане нашата съседка - братска Македония.“ Това написа в профила си във Фейсбук народният представител от ВМРО Александър Сиди.

И допълва: „Така разделението на българския народ от двете страни на границата дори и по часово време ще бъде премахнато. И както се пее в една хубава народна песен "от Дунава до Бялото море и от Охрид до Черното море" няма да сменяме стрелките!“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

БЪЛГАРИН ЦЯЛ СВЯТ ИЗПОЛЗВА АСТРОНОМИЧЕСКОТО ВРЕМЕ,А ВИЕ ТЪПАНАРИТЕ ОТ ЕВРОПА И АМЕРИКА СЕ МЕСИТЕ В ПРИРОДНИТЕ ЗАКОНИ!ВСЯКА ДЪРЖАВА ЩЯЛА ДА ОПРЕДЕЛИ ПО КОЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ДВИЖИ.ГЛУПОСТ ВЕЛИКА НА МНОГО ГЛУПАВИ ХОРА!КАК СИ ГО ПРЕДСТАВЯТЕ РУМЪНИЯ ПО ЕДНО ВРЕМЕ,БЪЛГАРИЯ ПО ДРУГО,А ГЪРЦИЯ МОЖЕ ДА СИ ИЗБЕРЕ ДА СЕ ДВИЖИ И БЕЗ ЧАСОВНИЦИ.ПРИРОДНОТО И НОРМАЛНОТО ВРЕМЕ Е ЕДИНСТВЕНО АСТРОНОМИЧЕСКОТО.КЪДЕ СА ТУК ЗАЩИТНИЦИТЕ НА ПРИРОДАТА?!ЗАЩИТАВАТ РАСТЕНИЯТА,ЖИВОТНИТЕ,А ХОРАТА КАКВИ СА ЗА ВАС?!ЩЕ КАЖЕТЕ,ЧЕ СМЕ ЕДНИ ПАРАЗИТИ!ИМАШЕ НАВРЕМЕТО УЧИЛИЩА ЗА БАВНОРАЗВИВАЩИ.СИГУРЕН СЪМ,ЧЕ ВСИЧКИ ВИЕ УМНИЦИ СТЕ ЗАВЪРШИЛИ ИМЕННО ТЕЗИ УЧИЛИЩА!
01.04.2019 22:00 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати