Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ВМРО се регистрира за участие на парламентарните избори

Политика

ВМРО се регистрира за участие на парламентарните избори

Снимка:

Този път партията е сама на вота, а не в коалиция

ВМРО с регистрира в ЦИК за участие в предстоящите на 4 април избори с обещанието за продължаване на политиката на партията за по-високи доходи, сигурност, работеща икономика, грижа за семейството и децата. В 12.15 ч. документите бяха внесени от Юлиян Ангелов. Той беше придружен от народните представители Александър Сиди и Мария Цветкова, общински съветници и младежи от Националния младежки комитет на Организацията. Броят на събраните подписи в подкрепа на ВМРО за изборите са 7700.

„ВМРО излиза самостоятелно на тези избори. Патриотизмът е чисто дело. Надяваме се повече българи де припознаят патриотичната кауза“, подчерта Ангелов. Той напомни за успеха на партията на избори за Европейски парламент, както и на местните избори.

„Очакванията ни са добри. Искаме да изместим ДПС по резултат. Имаме потенциала, още повече нашите ангажименти от преди четири години сме ги изпълнили – доходите, минималната пенсия. Хората видяха, че ВМРО изпълнява нещата, които обещава. Продължаваме“, обеща Ангелов. Той изрази надежда, че в следващия парламент всички български партии да застанат зад обща платформа, очертаваща 4-5 основни приоритета за страната ни.

„Разединението в българското общество в момента не е полезно“, изтъкна Ангелов. Той призова политиците да превъзмогнат егото си и да работят за доброто на България и българите.

Пред медиите Юлиян Ангелов изброи и приоритетите в програмата на партията, които са изпълнени.

„Обещахме 300 лв. пенсия и го направихме. Обещахме повишаване на доходите и това вече е факт – вдигна се минималната работна заплата; в сектор отбрана заплатите скочиха над 40%; в полицията и образованието доходите също се повишиха няколко пъти. Прекратихме една социална несправедливост – вече всички семейства с деца получават помощ от държавата. Благодарение на ВМРО чрез данъчни облекчения всяко семейство ще получава, както следва – 450 лв. за едно дете, 900 за две, 1350 за три и т.н.“, констатира депутатът. Особено важно според него е и обстоятелството, че са направени и първите стъпки към въвеждането на безплатна детска градина.

„Там, където общините имат възможност, вече въведоха това или намаляват таксите. А, когато в градините няма място, семейството ще получава помощ от държавата. Благодарение на ВМРО са факт първите стъпки към прекратяване на дълговото робство. Вкарали сме в парламента и Закона за вечния длъжник, който не намери нужната подкрепа в този, но ще реализираме в следващия парламент! Нашата мисия по отношение на запазване на нормалността продължава. Спряхме скандалната Истанбулска конвенция, антидетската стратегия, противопоставихме се срещу опитите да се узакони еднополовото съжителство през Закона за домашното насилие и т.н.“, изтъкна Ангелов.

Той подчерта, че за ВМРО остават водещи приоритети укрепването на брака, семейство, традиционните български семейни и християнски ценности, отглеждането на физически и психически здрави деца, морални и нравствени личности, възпитани в български национален дух.

„Спряхме социалния паразитизъм на маргиналните групи, въведохме обществено полезния труд в полза на държавата за несоциализираните субекти и т.н. За нас политиката не е празни обещания, а работа в полза на България! България над всичко!“, призова Ангелов.

Този път войводите ще се явят сами на вота, а не в коалиция, като активът на ВМРО е категоричен, че 2/3 от структурите са поискали партията да се яви сама на вота.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още