Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ВМРО ще направи всичко по силите си, за да няма второ четене на ратификацията на СЕТА в този парламент

Политика

ВМРО ще направи всичко по силите си, за да няма второ четене на ратификацията на СЕТА в този парламент

ВМРО ще направи всичко по силите си, за да няма второ четене на ратификацията на СЕТА в този парламент - Tribune.bg
Снимка:

Депутати от ВМРО се срещнаха с протестиращите пред парламента

СЕТА няма място в българската правна система. Уважаеми съмишленици, всичко, което Вие отстоявате и срещу което протестирате, е правилно. С тези думи народният представител от ВМРО Искрен Веселинов се обърна към гражданите, събрали се на протест пред парламента днес срещу ратификацията на Всеобхватното икономическо и търговско споразумение с Канада (СЕТА), съобщиха от пресцентъра на ВМРО.

Депутатите от ВМРО – Мария Цветкова, Искрен Веселинов, Деан Станчев, Калин Поповски, напуснаха сградата на Народното събрание, за да се срещнат с протестиращите хора. Припомняме, че от партията категорично се обявиха против парламентът да ратифицира СЕТА, но за съжаление само с няколко гласа повече законопроектът бе приет на първо четене. Сега битката на Патриотите от ВМРО е да не допуснат окончателното приемане на СЕТА.

„Това е споразумение, което отшумяващата вече ултралиберална идеология успя да промуши в последния момент. Ние нямаме никакъв интерес да се правим на по-католици от папата и да се опитваме да догонваме умираща идеология“, каза още Веселинов пред протестиращите и категорично заяви:

„Ние от ВМРО категорично заявяваме, че ще направим всичко по силите си, за да няма второ четене на ратификацията на СЕТА в този парламент“.

На въпрос на гражданин Веселинов обясни, че законопроектът на второ четене е минал в комисии. Той декларира, че на всички нива, където патриотите имат комуникация с ГЕРБ, са заявили, че твърдо не приемат подхода на приемане на СЕТА. Този политически документ е изключително сериозен и ще доведе до опасни последици, допълни патриотът.

Искрен Веселинов отново призова гражданите да продължат с протестите, за да има обществен натиск за отхвърляне на ратификацията на СЕТА.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати