Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ВМРО: Твърденията на Волен Сидеров са безумия

Политика

ВМРО: Твърденията на Волен Сидеров са безумия

ВМРО: Твърденията на Волен Сидеров са безумия - Tribune.bg
Снимка:

За нас е важно ВМРО да изпълнява управленската програма, каза Юлиан Ангелов

„Твърденията на Волен Сидеров във връзка със закупуването на самолетите от САЩ и резултата на ВМРО на евровота са безумия – или завижда или не е в час с политиката.“ Това заяви зам.-председателят на ВМРО Юлиан Ангелов. Той коментира изказване на лидера на Атака Волен Сидеров , че резултатът на ВМРО е цената, на която страната ни е закупила самолетите от САЩ.

„Аз мога да ви кажа само едно. Всеки може да си направи справка по всички секции в България и да види резултатите на ВМРО и тези, които твърдят обратното и твърдят, че има някакви други приоми, освен предизборната кампания, могат да си проверят техните резултати в секции на различни места. Това са много от партиите, които участваха на тези избори. Така че, някой да твърди подобни безумия, просто или завижда или не е в час с политиката“, заяви той.

На въпрос дали това „би сложило прът в колелата на малката коалиция“, той отговори следното: „За нас от ВМРО е важно да се изпълнява управленската програма. Ние сме сложили нашите подписи там и мисля, че до момента правителството се справя. Ако някой има някакви претенции и други виждания, това си е негов проблем. Както виждате всеки месец излизат и други проблеми освен тези, които са част от програмата. В крайна сметка посоката е правилна. Ние от ВМРО доказахме на всички, че когато твоите представители в Европарламента и българския парламент работят, когато защитават своите идеи и не отстъпват от тях, когато не предават и продават своите избиратели за лични интереси, хората оценяват това и подкрепят ВМРО“, категоричен беше Ангелов.

Андреа Драганова


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети