Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ВМРО: В националната ни политика за РСМ наблюдаваме тотален хаос и разнобой

Политика

ВМРО: В националната ни политика за РСМ наблюдаваме тотален хаос и разнобой

ВМРО: В националната ни политика за РСМ наблюдаваме тотален хаос и разнобой - Tribune.bg
Снимка:

„Когато се започнат преговори, всички проблеми с Република Северна Македония щели да бъдат решавани предварително? Как точно по време на преговорите, ние ще започнем да налагаме вето? Няма как. Целият въпрос е: нека сега да ги пуснем, пък те утре ще ревизират. Това заяви по време на протеста на МВРО Александър Сиди.

ВМРО на протест пред МС

По думите му езикът на омразата в РСМ е ежедневие. Сиди е категоричен, че аргументът Македония да бъде присъединена  в ЕС, заради  голямо руско влияние, което има, е абсолютна лъжа. „Ние искаме руското влияние да бъде премахнато и тогава тази държава да влезе в ЕС”, подчерта  той.

„Направихме огромна стъпка и открихме самолетна линия София-Скопие, която издържа няма и два месеца. Това е единственото, което направихме. Вместо да натиснем и да кажем: направете си магистралата до Скопие, коридор номер 8, който е изключително важен за България, направете жп линията, ние правим самолетна линия и казваме, че всичко е решено. Това е начинът, по който разсъждава нашият премиер Кирил Петков.

Александър Сиди беше категоричен, че от ВМРО ще са пред Министерски съвет всеки ден и ще правят различни акции , за да са сигурни, че българският интерес няма да бъде предаден.

Христо Иванов, който е част от младежката организация на ВМРО посочи, че в националната ни политика по темета с Република Северна Македония се наблюдава един хаос и разнобой.

По думите му над 90 процента от българското общество заявяват, че Македония няма място в ЕС, докато не се изчистят въпросите разсписани  в рамковата позиция.

Христо Иванов заяви, че членовете и симпатизантите на ВМРО през целия ден ще бъдат пред МС, а в 18 часа ще отидат на паметника на Крилата.  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп