Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ВМРО за арестите в ДАБЧ: Подкрепяме действията на разследващите

Политика

ВМРО за арестите в ДАБЧ: Подкрепяме действията на разследващите

ВМРО за арестите в ДАБЧ: Подкрепяме действията на разследващите - Tribune.bg
Снимка:

Председателят на Агенцията Петър Харалампиев е кадър „воеводите“, но не е членувал в парията

Във връзка с появилата се информация за акция на Специализираната прокуратура в Държавната агенция за българите в чужбина и последвалите арести на лица заради съмнения в участие в корупционни схеми искаме категорично да заявим, че напълно подкрепяме работата на разследващите и настояваме всички доказано виновни лица да получат възможно най-тежките наказания, предвидени в българското законодателство“. Това се казва в официално изявление по темата от страна на ВМРО.

Председателят на Агенцията Петър Харалампиев, за когото се твърди, че също е в ареста, е кадър именно на „воеводите“, въпреки че официално не е член на нито една от партиите в коалицията „Обединени патриоти – НФСБ, Атака и ВМРО“. Той е лидер на гражданското движение „БГ патриот“.

Нашата политика винаги е била в подкрепа на това всеки етнически българин, независимо от това къде живее, да има право да получи българско гражданство. Ако някой служител си е позволил да злоупотребява със служебното си положение и да нарушава правилата за работа на Агенцията и законите на страната, той трябва да понесе последиците за това“, се казва в изявлението на ВМРО.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети