Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Водачът на листата на БСП в Перник Любомир Бонев се оттегли, не иска отново да е депутат

Политика

Водачът на листата на БСП в Перник Любомир Бонев се оттегли, не иска отново да е депутат

Водачът на листата на БСП в Перник Любомир Бонев се оттегли, не иска отново да е депутат - Tribune.bg
Снимка:

Бившият депутат в 44-ото Народно събрание благодари на Националния съвет за оказаното му доверие

Номинираният от Националния съвет на БСП за водач на листата за народни представители на „БСП за България“ в 14-ти МИР-Перник Любомир Бонев се оттегля от надпреварата в предстоящите избори за 48-о Народно събрание. Това съобщи на журналисти Бонев. Той уточнява в специално обръщение, че е депозирал решението си, като благодари на Националния съвет на БСП за оказаното доверие и номинирането му за водач в пернишкия многомандатен избирателен район.

„В този сложен за страната момент, когато ни очакват поредица от предизвикателства и въпроси, на които да се намери решение, най-важното нещо е да бъдем единни, да бъдем обединени, да бъдем преди всичко хора“, заявява в обръщението си към перничани Бонев и подчертава, че неговото разбиране за екипност и работа за развитието на региона са донесли успехи през годините.

Той бе избран за депутат от „БСП за България“ заедно с настоящия кмет Станислав Владимиров в 44-то НС.

Бонев смята, че ще бъде по-полезен в работата си като строителен инженер, каквато е професията му. В момента ръководи Индустриалната зона в Перник.

„Ще продължавам да влагам усилия и енергия в работа за подобряване на просперитета на Перник и общините в областта, за развитието на региона и за по-добър живот на хората, и съм сигурен, че заедно можем да постигаме много и занапред“, казва още той.

Бонев не назова конкретно причината, довела до отказа му да оглави листата на социалистите в родния си град. Близки до него твърдят, че оттеглянето му се дължи на напрежението между местното ръководство и националното ръководство на столетницата.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети