Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Волен Сидеров: Надделява мнението да отидем сами на изборите

Политика

Волен Сидеров: Надделява мнението да отидем сами на изборите

Волен Сидеров: Надделява мнението да отидем сами на изборите - Tribune.bg
Снимка:

За нашите активисти думата коалиция е под по-специален поглед, тъй като сме се напатили вече. Общо взето сред моите съратници надделява мнението да отидем сами на изборите. Това каза пред БНТ председателят на ПП „Атака“ и общински съветник в София Волен Сидеров. Но допълни, че си оставя една вратичка за разговори с граждански формации.

"С които да направим един по-широк фронт на националистически, консервативно мислещи хора, които искат България да не бъде с протегната ръка за европомощи, които след това да се раздават на наши фирми, а да бъде държава, в която се произвежда, която си стопанисва подземните богатства, допълни Сидеров.

Според него, ВМРО и НФСБ сами са си затворили страницата за възможна коалиция с тях. Той обясни, че няма амбицията да бъде в някаква форма на властта, но смята, че не е разумно опитът на хора като него да бъде пропилян и да не бъде използван.

Сидеров обясни, че Народното събрание не му липсва - нито като сграда, нито като място за правене на политика.

Той каза още, че при напускането си е заявил несъгласие с политиката, която се води особено в „Обединени патриоти“. По думите му, той не е могъл да направи нищо, когато са го изключили.

Самото ми изключване, промяната в парламентарната група като председател на парламентарната група, което гласуваха да не съм, беше противозаконно, само че тогава не можех да го отнеса до съд, тъй като това беше вътрешнопарламентарен въпрос. Станах неудобен на моите партньори, допълни Сидеров.

„Не знам дали ще подкрепя Радев на изборите, но има пълно право да се яви за втори мандат. Той се оформи като политик и съм му казвал, че може да черпи от моя опит“, коментира още Сидеров.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

коментар Другарю сидеров относно др.радев няма да бъде 2-и мандат президент защото ОЛАФ му спира амбициите за такъв тъй като ще бъде разследван за крадене на пари!
05.02.2021 09:51 / Отговор
кесо Много "благородно" и "трогателно" от страна на Воленчо да предложи на Румбата своя "уникален" политически и "друг" опит в "борбата" с "мутрите". Например може да подари на Румбата "историческата" маса с която "храбро" се вардеше от атаките на "соросоидите" и "еврогейците" преди 7 - 8 години. Или да му изпрати мутантите си с които тогава ходеше из София и се блъскаше в журналисти и "соросоиди" с думите "що се блъскашу бе", а може и патлака си да му даде за по-тежки случаи.
05.02.2021 10:12 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети